Coaching

Everybody needs beauty als well as bread, places to play and pray,

where nature may heal and give strength to body and soul.

                                                                                                                                                               John Muir

Praktische info:


Neem contact met me op voor een afspraak in een natuurgebied of bos naar keuze (regio Oosterzele, Zwalm, Gent, Merelbeke..)


Prijs: 60 euro per uur. Of 75 euro voor 1,5 uur.

Natuur coaching

Welke invloed heeft de natuur op jou? Ken jij je eigen innerlijke natuur en kwaliteiten? Voel jij je verbonden met het ritme van de natuur? Of wordt je in beslag genomen door je werk, je gedachten en je dagelijkse leven? 

Als we het ritme van de natuur niet meer kennen, raken we ook het ritme met onze eigen natuur kwijt. We hebben de natuur als het ware buiten onszelf gezet. Maar de mens ís natuur. Met alle natuurlijke processen en fases die daarin voorbij komen. Fases van groei, fases van rust, nieuw leven, loslaten en sterven. Ik vertrouw daarom ook op de eigen natuurlijke groei.
Als coach gebruik ik elementen uit de natuur, een boom, blad, dier, rots of steen, als symbool om dilemma’s en gevoelens zichtbaar te maken. Die natuurlijke elementen helpen om op een andere manier naar een vraagstuk te kijken en zo tot inzichten te komen. Ik betrek de natuur dus echt in de behandeling. Vandaar dat ik er de voorkeur aan geef om de coaching zoveel mogelijk buiten in de natuur te doen. 


Behalve van alles wat de natuur ons biedt, maak ik ook gebruik van systeemopstellingen, visualisaties en creatieve werkvormen. Al naar gelang de behoefte.


Neem contact met me op voor een afspraak.Praktische info:


Inside Nature is aangesloten bij het door de VDAB erkend loopbaancentrum Dialogisch. Zodoende kun je voor sessies loopbaanbegeleiding gebruik maken van VDAB loopbaancheques: 

Iedere werknemer of zelfstandige met een loopbaan van minimaal 7 jaar of 84 maanden heeft elke 6 jaar recht op 7 uur loopbaanbegeleiding  via de VDAB loopbaancheques. De investering voor deze loopbaancheques bedraagt € 40,00 per cheque. Voor de eerste cheque ontvang je 4 uur loopbaanbegeleiding, voor de tweede cheque 3 uur.

Voor 7 uur loopbaanbegeleiding bedraagt jouw totale investering € 80,00.

Vraag je loopbaancheques nu aan via https://www.vdab.be/mijnloopbaan 


Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking of maak een afspraak in een natuurgebied of bos naar keuze

(regio Oosterzele, Zwalm, Gent, Merelbeke..)

Duur van de sessie 1,5 tot 2 uur.


Loopbaanbegeleiding

Heb jij het soms lastig om de juiste balans tussen werk en privé te vinden? Twijfel je eraan of je wel de job doet die bij je past? Kom je steeds in dezelfde situaties terecht op je werk en heb je hier last van? Wil je meer zicht op je eigen kwaliteiten of drijfveren? of vind je het moeilijk om te kiezen of om je uit te spreken? Wil je meer zicht op jou kracht, valkuilen en/of missie?

Door coaching ontstaat meer zelfkennis, Je (her)ontdekt je talenten en bouwt aan je zelfvertrouwen. Zo kun je meer kansen grijpen en actie ondernemen waardoor er positieve veranderingen plaats kunnen vinden in je loopbaan. Ik begeleid je graag met je loopbaanvragen tot meer inzicht en we stellen een concreet plan op.

Er is een mogelijkheid om de begeleiding in de natuur te doen, of binnen in ruimte maar met gebruik van elementen uit de natuur.


Verder maak ik gebruik van de volgende technieken: open gesprek, visualisatie, individuele systeemopstellingen en creatieve werkvormen.

 

Teamcoaching

Wil jij binnen je bedrijf zorg dragen voor je personeel en op een natuurlijke manier groeien?

Ik bied een vernieuwende, bewuste, gezonde en commerciële kijk op je onderneming. 

We kijken o.a. naar wat er nodig is om werknemers nog meer in hun (natuurlijke) kracht te laten komen, hun talenten en kwaliteiten in te zetten en zo efficiënter te werken en het beste uit de organisatie en de mensen naar boven te laten komen. 

Ik ben er van overtuigd dat dit een bedrijf laat floreren, want gelukkige en betrokken medewerkers zorgen voor gelukkige klanten! Om dit te bereiken is het soms ook nodig om te kijken naar welke blokkades, weerstanden en problemen er binnen een organisatie leven. Maar nog belangrijker: Wat is de gezamenlijke missie? Waar zit er enthousiasme en waar blokkeert het? Zitten de mensen op de juiste plaats en hoe kun je nog meer vanuit je kracht en kwaliteiten werken om een efficiënte en financieel gezonde organisatie te zijn? 


Methodieken: Teambuilding, natuurcoaching, systemisch werk (organisatieopstellingen), empowerment, visualisatie, geweldloze communicatie, creatieve opdrachten.  


Deelnemers zitten nooit hele dagen stil op hun stoel tijdens deze trajecten en het gaat zeker niet alleen over diepe inzichten, maar juist om de vertaling naar een duidelijk, praktisch en toepasbaar plan zodat het resultaat zichtbaar en voelbaar is voor het individu, het team en de organisatie.


Bij teambuilding reizen naar o.a. de woestijn van Egypte combineer ik mijn ervaring als reisbegeleider met mijn coachingsvaardigheden en biedt zo een totaalpakket aan.

Praktische info:


Neem contact met me op voor een afspraak en vrijblijvende kennismaking.

Ontvang je graag de nieuwsbrief?


Geef dan je naam en email adres aan ons door. Zo ontvang je maandelijks inspirerende teksten, (reis)ervaringen, aanbiedingen en blijf je op de hoogte van het aanbod van Inside Nature.Of volg/like de facebookpagina van Inside Nature.

 
 
 

Inside Nature biedt de volgende diensten aan: coaching in de natuur, loopbaanbegeleiding, teamcoaching en natuurbelevingsreizen, Visie, aanbod en begeleiding door: Usha Charlotte Henning, Houte 14, 9860 Balegem.
Tel: (+32) 474936867 email: info@insidenature.be

© All rights reserved.