Loopbaanbegeleiding

Everybody needs beauty als well as bread, places to play and pray,

where nature may heal and give strength to body and soul.

                                                                                                                                                               John Muir

Loopbaanbegeleiding

Heb jij het soms lastig om de juiste balans tussen werk en privé te vinden? Twijfel je eraan of je wel de job doet die bij je past? Kom je steeds in dezelfde situaties terecht op je werk en heb je hier last van? Wil je meer zicht op je eigen kwaliteiten of drijfveren? Je vaardigheden binnen je huidige job verbeteren? of vind je het moeilijk om te kiezen of om je uit te spreken? Wil je meer zicht op jou kracht, valkuilen en/of missie?

Door coaching ontstaat meer zelfkennis, Je (her)ontdekt je talenten en bouwt aan je zelfvertrouwen. Zo kun je meer kansen grijpen en actie ondernemen waardoor er positieve veranderingen plaats kunnen vinden in je loopbaan. Ik begeleid je graag met je loopbaanvragen tot meer inzicht en we stellen een concreet plan op waarmee je verder kan.

Er is een mogelijkheid om de begeleiding in de natuur te doen, online of in mijn praktijkruimte en met gebruik van elementen uit de natuur.


Verder maak ik gebruik van de volgende technieken: open gesprek, visualisatie, individuele systeemopstellingen en creatieve werkvormen.

Loopbaanbegeleiding in de natuur met Inside Nature

Praktische info over loopbaanbegeleiding:


Inside Nature is aangesloten bij het door de VDAB erkend loopbaancentrum Sparkle. Zodoende kun je voor sessies loopbaanbegeleiding gebruik maken van VDAB loopbaancheques:

Iedere werknemer of zelfstandige met een loopbaan van minimaal 7 jaar of 84 maanden heeft elke 6 jaar recht op 7 uur loopbaanbegeleiding via de VDAB loopbaancheques.


KOSTEN:

De investering voor deze loopbaancheques bedraagt € 40,00 per cheque. Voor de eerste cheque ontvang je 4 uur loopbaanbegeleiding, voor de tweede cheque 3 uur.

Voor 7 uur loopbaanbegeleiding bedraagt jouw totale investering € 80,00.

Vraag je loopbaancheques nu aan via https://www.vdab.be/mijnloopbaan 


Prijs zonder loopbaancheques:  75 euro per uur


Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking of maak een afspraak.


WAAR:

- Loopbaanbegeleiding in de natuur

We spreken af in een natuurgebied of bos naar keuze. Regio Oosterzele, Zwalm, Gent, Brakel, Merelbeke, Geraardsbergen, Wetteren, Oudenaarde, Zottegem.


- Loopbaanbegeleiding aan de houtkachel

Het is ook mogelijk om de coaching binnen door te laten gaan aan de houtkachel in mijn praktijkruimte. We maken dan ook gebruik van elementen uit de natuur, cyclische principes, systeemopstellingen en visualisatie.

Adres: Houte 14, Balegem.


- Online loopbaancoaching is ook mogelijk.


DUUR VAN DE SESSIE:

1,5 tot 2 uur.


VDAB loopbaancheques bij Inside Nature
Loopbaancentrum Dialogisch i.s.m. Inside NatureGratis kennismaking: Loopbaanbegeleiding in de natuur

Gratis kennismakingsgesprek met Usha Henning, Inside Nature

Wil je eens kennismaken met loopbaanbegeleiding in de natuur? Heb je vragen over een loopbaanbegeleidingstraject via de VDAB loopbaancheques? Of ben je nieuwsgierig om eens kennis te maken met mijn manier van werken? Benieuwd naar de meerwaarde van coachen in de natuur? Ben je op zoek naar professionele begeleiding met een concreet plan van aanpak voor je loopbaan gerelateerde vragen?   


Dit is je kans!!

Gratis kennismaking: telefonisch of online

Een mooie kans om elkaar een beetje te leren kennen.

Vertrouwen en vrijheid vind ik heel belangrijk in een coachingstraject.

Op deze manier kunnen we al eens kennis maken en kun je voelen of er een klik is.

Tijdens dit gesprek bespreken we kort welke vragen en thema's er bij jou leven op dit moment en laat ik je weten of en hoe ik je hierbij verder op weg kan helpen.

Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Ik reserveer hiervoor 30 minuten en we spreken elkaar online, via de telefoon of in de natuur.

Daarna beslis je of je met mij als therapeut of coach verder gaat.

Gratis kennismakingsgesprek met Usha Henning, Inside Nature

Ontvang je graag de nieuwsbrief?


Geef dan je naam en email adres aan ons door. Zo ontvang je maandelijks inspirerende teksten, (reis)ervaringen, aanbiedingen en blijf je op de hoogte van het aanbod van Inside Nature.


Of volg/like de facebookpagina van Inside Nature.