Natuurcoaching

Everybody needs beauty als well as bread, places to play and pray,

where nature may heal and give strength to body and soul.

                                                                                                                                                               John Muir

Corona update: Inside Nature is en blijft ONLINE bereikbaar voor coaching (in de natuur) 


'Live' sessies:

1 op 1 gesprekken in de natuur worden hervat vanaf 11 mei

Hierbij houden we natuurlijk rekening met de voorschriften van de veiligheidsraad.


Wil je deze tijd gebruiken om te bezinnen en verstillen? Eens even afstand nemen van je dagelijkse leven en routines en voelen of je echt het leven leeft dat je wil leven?

Wil je eens reflecteren op je werksituatie? Meer zicht krijgen op waar echt jou passie zit en wat jou kwaliteiten zijn? Verbinding maken met je eigen natuur en met de natuur om je heen? Leven en werken vanuit jou natuurlijke ritme?


Maak dan een afspraak voor persoonlijke coaching of loopbaanbegeleiding (met de mogelijkheid tot inzetten van VDAB loopbaancheques)


Online sessies: We spreken een tijd af en ontmoeten elkaar online via Whatsapp/ Skype of per telefoon. Ik begeleid je stap voor stap tijdens je coaching in een natuurgebied van jou keuze.


Neem contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

Praktische info:


Neem contact met me op voor een afspraak in een natuurgebied of bos naar keuze (regio Oosterzele, Zwalm, Gent, Merelbeke..)


Prijs: 60 euro per uur. Of 75 euro voor 1,5 uur.

Natuur coaching

Welke invloed heeft de natuur op jou? Ken jij je eigen innerlijke natuur en kwaliteiten? Voel jij je verbonden met het ritme van de natuur? Of wordt je in beslag genomen door je werk, je gedachten en je dagelijkse leven? 

Als we het ritme van de natuur niet meer kennen, raken we ook het ritme met onze eigen natuur kwijt. We hebben de natuur als het ware buiten onszelf gezet. Maar de mens ís natuur. Met alle natuurlijke processen en fases die daarin voorbij komen. Fases van groei, fases van rust, nieuw leven, loslaten en sterven. Ik vertrouw daarom ook op de eigen natuurlijke groei.
Als coach gebruik ik elementen uit de natuur, een boom, blad, dier, rots of steen, als symbool om dilemma’s en gevoelens zichtbaar te maken. Die natuurlijke elementen helpen om op een andere manier naar een vraagstuk te kijken en zo tot inzichten te komen. Ik betrek de natuur dus echt in de behandeling. Vandaar dat ik er de voorkeur aan geef om de coaching zoveel mogelijk buiten in de natuur te doen. 


Behalve van alles wat de natuur ons biedt, maak ik ook gebruik van systeemopstellingen, visualisaties en creatieve werkvormen. Al naar gelang de behoefte.


Neem contact met me op voor een afspraak.Ontvang je graag de nieuwsbrief?


Geef dan je naam en email adres aan ons door. Zo ontvang je maandelijks inspirerende teksten, (reis)ervaringen, aanbiedingen en blijf je op de hoogte van het aanbod van Inside Nature.Of volg/like de facebookpagina van Inside Nature.

 
 
 

Inside Nature biedt de volgende diensten aan: coaching in de natuur, loopbaanbegeleiding, teamcoaching en natuurbelevingsreizen, Visie, aanbod en begeleiding door: Usha Charlotte Henning, Houte 14, 9860 Balegem.
Tel: (+32) 474936867 email: info@insidenature.be

© All rights reserved.