Teamcoaching

Everybody needs beauty als well as bread, places to play and pray,

where nature may heal and give strength to body and soul.

                                                                                                                                                               John Muir

Teamcoaching

Wil jij binnen je bedrijf zorg dragen voor je personeel en op een natuurlijke manier groeien?

Ik bied een vernieuwende, bewuste, gezonde en commerciële kijk op je onderneming. 

We kijken o.a. naar wat er nodig is om werknemers nog meer in hun (natuurlijke) kracht te laten komen, hun talenten en kwaliteiten in te zetten en zo efficiënter te werken en het beste uit de organisatie en de mensen naar boven te laten komen. 

Ik ben er van overtuigd dat dit een bedrijf laat floreren, want gelukkige en betrokken medewerkers zorgen voor gelukkige klanten! Om dit te bereiken is het soms ook nodig om te kijken naar welke blokkades, weerstanden en problemen er binnen een organisatie leven. Maar nog belangrijker: Wat is de gezamenlijke missie? Waar zit er enthousiasme en waar blokkeert het? Zitten de mensen op de juiste plaats en hoe kun je nog meer vanuit je kracht en kwaliteiten werken om een efficiënte en financieel gezonde organisatie te zijn? 


Methodieken: Teambuilding, natuurcoaching, systemisch werk (organisatieopstellingen), empowerment, visualisatie, geweldloze communicatie, creatieve opdrachten.  


Deelnemers zitten nooit hele dagen stil op hun stoel tijdens deze trajecten en het gaat zeker niet alleen over diepe inzichten, maar juist om de vertaling naar een duidelijk, praktisch en toepasbaar plan zodat het resultaat zichtbaar en voelbaar is voor het individu, het team en de organisatie.


Bij teambuilding reizen naar o.a. de woestijn van Egypte combineer ik mijn ervaring als reisbegeleider met mijn coachingsvaardigheden en biedt zo een totaalpakket aan.

Praktische info:


Neem contact met me op voor een afspraak en vrijblijvende kennismaking.

Ontvang je graag de nieuwsbrief?


Geef dan je naam en email adres aan ons door. Zo ontvang je maandelijks inspirerende teksten, (reis)ervaringen, aanbiedingen en blijf je op de hoogte van het aanbod van Inside Nature.Of volg/like de facebookpagina van Inside Nature.

 
 
 

Inside Nature biedt de volgende diensten aan: coaching in de natuur, loopbaanbegeleiding, teamcoaching en natuurbelevingsreizen, Visie, aanbod en begeleiding door: Usha Charlotte Henning, Houte 14, 9860 Balegem.
Tel: (+32) 474936867 email: info@insidenature.be

© All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren