Teamcoaching/ Teambuilding

Everybody needs beauty als well as bread, places to play and pray,

where nature may heal and give strength to body and soul.

                                                                                                                                                               John Muir

Teambuilding in de natuur

Zin in een gezonde, inspirerende en verbindende dag met jouw team?

Eens even helemaal weg uit je normale werkomgeving kan ontzettend deugd doen. En je leert je collega's ook op een hele andere manier kennen.

Tijdens deze teambuilding trek je met een kleine groep het bos in en maak je op een andere manier kennis met de natuur om je heen. Je ervaart hoe het mindful in de natuur zijn je kan helpen om meer in het hier en nu te zijn. En hoe het bosbaden je zowel meer rust in je hoofd als hernieuwde energie, creativiteit en inspiratie brengt. 


Inside Nature biedt verschillende teambuildings formules * aan in de natuur:


Bosbaden (3,5 uur)

Laat je onderdompelen tijdens een teambuilding bosbaden in een bos naar keuze in Belgie of Nederland.


Wat is bosbaden?

Bosbaden komt uit Japan, waar het Shinrin-yoku, oftewel “baden in het bos’ wordt genoemd. Door bewust de natuur in te gaan, kom je in dicht contact met je natuurlijke omgeving en ervaar je het leven in het bos op een intense manier. 

Je wordt uitgenodigd om gerichte oefeningen te doen die o.a. je zintuigen prikkelen en je verbinden met de energie van het bos. Hierdoor registreer je meer wat je ziet, hoort, voelt, proeft en ruikt. We zetten al onze zintuigen open en dompelen onszelf dus echt onder in de geuren en kleuren van het bos: een waar bosbad.

Daarbij wordt je uitgenodigd met creatieve opdrachten die prikkelen tot onderlinge samenwerking en waarbij je jezelf en elkaar als groep beter leert kennen. 

Een bosbad wandeling brengt je in het hier en nu en geeft je energie, ruimte en inspiratie voor frisse ideeën. Het brengt je ook dichter bij je eigen natuur, waarden en kwaliteiten. 


We sluiten de workshop af met een drankje.


Bosbaden met smaak (5 uur)

Geniet van een teambuildingsdag met bosbaden in een bos naar keuze in Belgie of Nederland gecombineerd met een verse, natuurlijke lunch. De lunch is biologisch, vegetarisch en met kruiden en groenten van het seizoen, Gemaakt voor Cathy van Wonderworld.


Take a walk (5 uur)

Je maakt met je team een mooie wandeling in een bos of natuurgebied naar keuze.

Onderweg bied ik verschillende ontspannende, creatieve, verbindende en inspirerende oefeningen aan afgestemd op de noden en thema’s die nu binnen jullie organisatie
van belang zijn. (v.b. leiderschap, visie, kwaliteiten, work-life balance, diversiteit en inclusie, verbindende communicatie, vertrouwen, efficiëntie, verbinding) We sluiten af met een verse, natuurlijke lunch. De lunch is biologisch, vegetarisch en met kruiden en groenten van het seizoen. Gemaakt voor Cathy van Wonderworld


Into the forest : Teambuilding of coaching op maat
Wil je als organisatie de tijd nemen om de verbinding binnen je team te versterken? Samen focussen en brainstormen over de visie en missie van je bedrijf? Aan de slag gaan met
thema’s als diversiteit, inclusie, efficiëntie, en een gezonde en verbindende communicatie? De natuur biedt hierin prachtige
spiegels, tools en inspiratie. We bespreken jullie wensen en de mogelijkheden en stellen samen een fijne teamcoachingsdag samen op een mooie locatie naar keuze.


Het is ook mogelijk om deze teamcoaching te combineren met een heerlijke natuurlijke biologische lunch of diner gemaakt door Cathy van Wonderworld

Of combineer de teamcoaching met een heerlijke kookworkshop.


Teambuilding of coaching in de Sahara

Wil je als team echt het avontuur aangaan? Zijn jullie klaar voor een diepe ervaring? Kom dan mee met een onvergetelijke mooie, verbindende en verrijkende reis naar woestijn van Egypte. Laat ons jullie wensen weten en we stellen een reis op maat samen.

Gratis kennismakingsgesprek met Usha Henning, Inside Nature

Praktische info: Teambuilding in de natuur


* Bij alle teambuidings is er een intake vooraf, waarbij we afstemmen rondom wensen en mogelijkheden. En een evaluatie na afloop.


Prijs: op aanvraag

Locatie: in onderling overleg.


Neem contact op voor een afspraak en vrijblijvende kennismaking.

teamcoaching in de natuur met Inside Nature

Praktische info: Teamcoaching in de natuur:


Bij een teamcoachingstraject is er altijd een vrijblijvende intake vooraf, waarbij we afstemmen rondom wensen en mogelijkheden. En een evaluatie na afloop.


Prijs: op aanvraag

Locatie: in onderling overleg.


Neem contact op voor een afspraak en vrijblijvende kennismaking.

Teamcoaching

Wil jij binnen je bedrijf zorg dragen voor je personeel en op een natuurlijke manier groeien?

Ik bied een vernieuwende, bewuste, gezonde en commerciële kijk op je onderneming. 

We kijken o.a. naar wat er nodig is om werknemers nog meer in hun (natuurlijke) kracht te laten komen, hun talenten en kwaliteiten in te zetten en zo efficiënter te werken en het beste uit de organisatie en de mensen naar boven te laten komen. 

Ik ben er van overtuigd dat dit een bedrijf laat floreren, want gelukkige en betrokken medewerkers zorgen voor gelukkige klanten! Om dit te bereiken is het soms ook nodig om te kijken naar welke blokkades, weerstanden en problemen er binnen een organisatie leven. Maar nog belangrijker: Wat is de gezamenlijke missie? Waar zit er enthousiasme en waar blokkeert het? Zitten de mensen op de juiste plaats en hoe kun je nog meer vanuit je kracht en kwaliteiten werken om een efficiënte en financieel gezonde organisatie te zijn? 


Methodieken: Teambuilding, natuurcoaching, systemisch werk (organisatieopstellingen), natuurlijk leiderschap, empowerment, visualisatie, geweldloze communicatie, creatieve opdrachten.  


Deelnemers zitten nooit hele dagen stil op hun stoel tijdens deze trajecten en het gaat zeker niet alleen over diepe inzichten, maar juist om de vertaling naar een duidelijk, praktisch en toepasbaar plan zodat het resultaat zichtbaar en voelbaar is voor het individu, het team en de organisatie.


Bij leiderschapstrajecten en teamcoachingsreizen naar o.a. de woestijn van Egypte combineer ik mijn ervaring als reisbegeleider met mijn coachingsvaardigheden en biedt zo een totaalpakket aan.

Gratis 30 minuten kennismaking


Een mooie kans om elkaar een beetje te leren kennen.

Vertrouwen en vrijheid vind ik heel belangrijk in een samenwerking.

Op deze manier kunnen we al eens kennis maken en kun je voelen of er een klik is.

Tijdens dit gesprek bespreken we kort welke vragen en thema's er bij jou, team of jouw bedrijf leven op dit moment en laat ik je weten of en hoe ik je hierbij verder op weg kan helpen.

Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Ik reserveer hiervoor 30 minuten en we spreken elkaar online of via de telefoon.


Daarna beslis je of je met mij verder gaat.

Gratis kennismakingsgesprek met Usha Henning, Inside Nature

Ontvang je graag de nieuwsbrief?


Geef dan je naam en email adres aan ons door. Zo ontvang je maandelijks inspirerende teksten, (reis)ervaringen, aanbiedingen en blijf je op de hoogte van het aanbod van Inside Nature.Of volg/like de facebookpagina van Inside Nature.