Groepsreizen

Groepsreizen naar de woestijn van Egypte

GH011774
original_7584f0ad-7522-45b7-9c9c-f8b226f397c0_IMG_20221103_092421671_M
_DSC0265
GOPR1175
DSCF0105
GOPR2025
DSCF0247

Hieronder vind je ons aanbod groepsreizen voor particulieren.

Neem je zelf een groep mensen (vrienden, familie of collega's) mee of heb je als bedrijf interesse in onze reizen? Kijk dan op: Reizen op maat of neem contact met ons op.

Als bedoeïenen in de woestijn


10 daagse groepsreis


Back to Nature


10 daagse groepsreis met natuurcoaching, meditaties en creativiteit

Stille nacht onder de sterren


8 daagse groepsreis (ook voor gezinnen met kinderen toegankelijk)

Natuur belevingsreis naar de woestijn van Egypte:


Als bedoeïenen in de woestijn

10 daagse groepsreis


Data:

- 25 oktober t/m 3 november 2024

- 16 t/25 februari 2025: WANDELREIS

- 7 t/m 16 april 2025


Ervaar dagen van verwondering en nachten onder een prachtige sterrenhemel


Tijdens deze reis kun je proeven van het woestijnleven, de prachtige natuur en word je meegenomen in de tradities van de bedoeïenen, het volk dat al eeuwen in de Sahara leeft. Zij zullen ons begeleiden op onze reis. Je komt aan in Cairo en zult vanuit daar doorreizen naar de prachtige Bahariya oase met haar groene dadelpalmvelden. Vanuit deze traditionele oase reizen we naar de woestijn. We trekken 5 dagen door de wonderlijke en veranderlijke landschappen van de westelijke Sahara.

Er worden heerlijke verse maaltijden voor je gekookt op een kampvuur. En ’s avonds kun je de traditionele thee drinken bij het kampvuur met natuurlijk zelfgemaakte bedoeïenen muziek en verhalen van 1000 en 1 nacht. We slapen onder de blote hemel met haar duizenden sterren (of als je dat wil in een tent ) en leven met het ritme van de natuur. 

We zullen tijdens deze reis de woestijn al wandelend, per jeep en op de rug van een kameel verkennen. Tijdens de specifieke wandelreis van 16 t/m 25 februari 2025 gaan we de woestijn te voet verkennen, waarbij we elke dag enkele uren zullen wandelen aan een rustig tempo en hierbij afstemmen op het ritme en tempo van de hele groep. Een normale tot goede fysieke conditie is hiervoor wel een voorwaarde. Het gaat tijdens deze reis niet om prestatie, maar om het ervaren van het pure woestijnleven en het afstemmen op je eigen natuurlijke ritme.

Je komt waarschijnlijk dagen niemand anders tegen dan de mensen met wie je reist. Onze kamelen wijzen je de weg naar de volgende waterbron en onderweg kom je door de meest fascinerende landschappen. Ook loopt er altijd een gids met je mee die je naar de mooiste en bijzonderste plekjes in de woestijn kan brengen.

Lees meer over waarom de reizen met Inside Nature zo bijzonder zijn…. 


Waar gaan we naar toe?  

De Sahara is de allergrootste woestijn in de wereld. De eindeloze zandvlaktes strekken zich uit over heel Noord Afrika. De Westelijke woestijn van Egypte is zo bijzonder omdat er in dit relatief klein gebied van de Sahara zoveel verschillende landschappen voorkomen. Zo ben je het ene moment tussen de grote zwarte bergen van de zwarte woestijn en vervolgens een paar uur later in een absurd wit landschap met de meest ongelofelijke witte rotsformaties van de witte woestijn. Natuurlijk zijn er ook de bewegende zandduinen die getekend worden door de wind. En prachtige kristallen die zo uit de grond komen op plekken waar de onderliggende aardkorsten over elkaar heen schuiven. En dan opeens een groepje palmbomen en een heerlijke verfrissende waterbron na uren van uitgestrekte vlakte. De Egyptische Sahara heeft met haar leegte en overweldigende stilte een magische uitwerking op ieder die zijn stappen in het zand achterlaat.

Lees meer over de plekken die we bezoeken.

En klink op onderstaande knop: Reisinfo: als bedoeienen in de woestijn, voor een gedetailleerd reisprogramma.


Verbinding met de natuur

Tijdens deze reis kun je echt ervaren hoe de puurheid van de natuur en de stilte van de woestijn je als vanzelf helemaal terug brengt bij jezelf. Je slaapt onder de sterren, kookt op kampvuur, ervaart de enorme uitgestrektheid van de prachtige natuur, de intense stilte en de liefdevolle gastvrijheid van de lokale bevolking. Je komt helemaal in het ritme van het bedoeïenen leven. Daar is geen plaats voor moeten en stress. En ons team staat altijd voor je klaar. Verder is er ook veel ruimte voor verdieping en verstilling: Soms is dit samen of alleen genieten in stilte van de prachtige natuur, een ochtendmeditatie, bezinningsmoment of creatieve oefening. Hierin geld: volg vooral je eigen behoefte, deelname is zeker niet verplicht en genieten staat voorop. Als je behoefte hebt aan een stuk persoonlijke coaching kun je dit ook aangeven. 

In tegenstelling tot de vele massale pakketreizen brengt deze originele reis een intense versmelting met Egypte, de mensen en de natuur. Deze reis is toegankelijk voor alle leeftijden. We nodigen je uit om met ons zand, wind en zon te trotseren. Beleef dagen van verwondering en verkoelende nachten onder de prachtige sterrenhemel.

Wij hebben er zin in en hopen je te ontmoeten!


Meer praktische informatie over onze reizen? lees hier verder.


Over ons

Usha is opgeleid als natuurgeneeskundig therapeut en natuurcoach en heeft in België een praktijk voor persoonlijke coaching, loopbaanbegeleiding en teamcoaching in de natuur. Tijdens een wereldreis in 2008 werd ze betoverd door Egypte, de woestijn en haar man Ahmed. En besloot een aantal jaar daar te blijven wonen. Ze voelt zich intens gelukkig in de velden van de Bahariya Oase of op een prachtig rotsblok vol kristallen in de stilte van de woestijn.  Ze spreekt redelijk Arabisch en heeft veel ervaring en kennis van de lokale gewoonten en gebruiken. 

Ahmed is opgegroeid in Bahariya en komt uit een familie van bedoeïen. Ahmed is vergroeid met het leven in de woestijn. Door de jaren heen heeft hij veel ervaring opgedaan in het toerisme onder andere als gids en manager van diverse hotels. Ahmed heeft zijn diploma als sociaal werker gehaald in Cairo spreekt goed engels en Nederlands en woont sinds 10 jaar in België. Ahmed is trots op zijn land en cultuur en wil dit graag met mensen delen. Hij wordt er gelukkig van als hij ziet hoe mensen genieten van de schoonheid en eenvoud van de woestijn.


Lees meer over ons.


Praktische informatie: 


Prijs:

- 1095 euro p.p. voor je verblijf, eten en drinken en begeleiding van de

Bedoeïenen in Egypte

- 495 euro p.p. voor organisatie, coaching en begeleiding van Inside Nature


Totaal: 1590 euro p.p.
Meer informatie over het programma, de bezienswaardigheden, de betaling, de annulatievoorwaarden, onze ecologische accenten, de vlucht en het aantal deelnemers vind je in een overzichtelijke document:Klaar om in te schrijven?

De reis gaat door vanaf 6 deelnemers. 


Kom je mee op deze mooie reis? Heb je nog twijfels of vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Back to Nature

Natuurbeleving op het ritme van de bedoeinen. Een reis vol verdieping, stilte momenten, meditatie en creativiteit

10 daagse groepsreis


Data:

- 4 t/m 13 november 2024

- 7 t/m 16 febrauari 2025


De Egyptische Sahara heeft met haar leegte en overweldigende stilte een magische uitwerking op ieder die zijn stappen in het zand achterlaat.
Je volgt het ritme van de woestijn en laat je leiden door de Bedoeïenen die ons op het juiste moment naar de mooiste en bijzonderste plekjes brengen. Je verkent verschillende gebieden in de Egyptische woestijn, per kameel, te voet of per jeep. Je beleeft deze reis samen met de lokale bevolking en je slaapt onder de indrukwekkende sterrenhemel.

Tijdens deze reis word je uitgenodigd om te leven volgens je eigen natuurlijke ritme en in verbinding met het ritme van de woestijn. Iedere dag worden en geheel vrijblijvend verdiepende oefeningen aangerijkt zoals meditatie, solo time, stilte momenten,  visualisatie, rituelen, dans en beweging, creatieve uitnodigingen en natuurcoaching, die je helpen je nog dieper te verbinden met jezelf, je essentie en dit exclusieve landschap.
Verbinding met je essentie, je kern, je ziel … dat is wat je in de woestijn zonder veel moeite terugvindt. Je komt er niemand anders tegen dan de natuur, de bedoeïenen en de groep. Wist je dat verbinding met de puurheid van de natuur de kortste weg is naar jezelf? Authenticiteit verzekerd!


Wat kom je beleven?
- Je proeft een volle week van het woestijnleven en wordt meegenomen in de tradities van de Bedoeïenen.
- Je verkent het dagelijks leven in de Bahariya oase en geniet van de liefdevolle gastvrijheid van de lokale bevolking. Je wandelt door de palmvelden, bezoekt de lokale boeren, helpt bij het bakken van traditionele broden, baadt in de warmwaterbronnen, barbecuet tussen de palmbomen…
- Je verkent de verschillende landschappen van de westelijke woestijn, te voet, per kameel en per jeep.
- Door een combinatie van stilte momenten, natuurcoaching, meditatie, sharing cirkel en creative oefeningen voel je je dieper verbonden met de kracht van de woestijn en ervaar je meer bezieling en innerlijke rust. Je krijgt de kans om de woestijn en jezelf te verkennen via deze intuïtieve technieken.
- Je laat je verrassen door alles wat er op je pad komt en wat de woestijn aan je openbaart.
- Je geniet samen rond het kampvuur van vers gekookte maaltijden, traditionele thee en zelfgemaakte Bedoeïenenmuziek.
- In de oase overnacht je in een Eco Resort, in de woestijn onder de indrukwekkende sterrenhemel of in een tentje indien je dit wenst.


Volg jouw eigen ritme

Je bent helemaal vrij om deel te nemen aan momenten van verstilling en verdieping. Deze worden ook op maat aangeboden en afgestemd op de noden in de groep. Het is voor ons belangrijk dat je deze reis helemaal jezelf kan en mag zijn. Genieten, plezier maken, samen zijn of juist even alleen in stilte… niets moet, alles kan. Het is jouw reis!

In tegenstelling tot de vele massale pakketreizen brengt deze originele reis een intense versmelting met Egypte, de mensen en de natuur.  We nodigen je uit om met ons zand, wind en zon te trotseren. Beleef dagen van verwondering en verkoelende nachten onder de prachtige sterrenhemel.


Begeleiding

Een ervaren en professioneel team van lokale bedoeïenen (woestijngidsen, chauffeurs en koks) staan in voor de praktische uitvoering ter plaatse. Ze zijn intens verbonden met de woestijn, “begrijpen” het ritme van de natuur als geen ander en voelen perfect wat ons te doen staat om er in harmonie te leven en te overleven. Ze stemmen het ritme van de activiteiten af op wat er zich aandient in de natuur en in de groep. Ze ondersteunen onze logistiek zodat we 100% van het moment kunnen genieten, diep verbonden met onszelf en in voeling met deze bijzondere natuur.


Usha staat in voor de coaching en persoonlijke begeleiding tijdens de reis. Ze is opgeleid als natuurgeneeskundig therapeut, systeemcoach, team- en natuurcoach en heeft in België een praktijk voor persoonlijke coaching, loopbaanbegeleiding en teamcoaching in de natuur. Tijdens een wereldreis in 2008 werd ze betoverd door Egypte, de woestijn en haar man Ahmed. En besloot een aantal jaar daar te blijven wonen. Ze voelt zich intens gelukkig in de velden van de Bahariya Oase of op een prachtig rotsblok vol kristallen in de stilte van de woestijn.  Ze spreekt redelijk Arabisch en heeft veel ervaring en kennis van de lokale gewoonten en gebruiken. 

Ahmed is opgegroeid in Bahariya en komt uit een familie van bedoeïen. Ahmed is vergroeid met het leven in de woestijn. Door de jaren heen heeft hij veel ervaring opgedaan in het toerisme onder andere als gids en manager van diverse hotels. Ahmed heeft zijn diploma als sociaal werker gehaald in Cairo spreekt goed engels en Nederlands en woont sinds 10 jaar in België. Ahmed is trots op zijn land en cultuur en wil dit graag met mensen delen. Hij wordt er gelukkig van als hij ziet hoe mensen genieten van de schoonheid en eenvoud van de woestijn.


Praktische info


Prijs:

- 1095 euro p.p. voor je verblijf, eten en drinken en begeleiding van de

Bedoeïenen in Egypte

- 795 euro p.p. voor organisatie, coaching en begeleiding ter plekke van Inside Nature


Totaal: 1890 euro p.p.


Meer informatie over het programma, de bezienswaardigheden, de betaling, de annulatievoorwaarden, onze ecologische accenten, de vlucht e.a. vind je in een overzichtelijke document:


Klaar om in te schrijven?

De reis gaat door vanaf 6 deelnemers. 


Voor meer informatie en vragen over de reis kun je contact met ons opnemen.Stille nacht onder de sterren

8 daagse groepsreis ook geschikt voor gezinnen met kinderen


Data:

- 27 december 2024 t/m 3 januari 2025


Wat dacht je van een kerstvakantie en nieuwjaar om nooit te vergeten? Begin het nieuwe jaar onder een prachtige sterrenhemel met haar duizende sterren. En geniet van de uitgestrektheid en stilte van de magische woestijn. Hoewel de nachten in deze tijd van het jaar fris kunnen zijn, genieten we overdag van een heerlijk zonnetje. 's nachts kruipen we dicht bij het kampvuur en slapen onder een extra deken. Tijdens deze reis kun je proeven van het woestijnleven, de prachtige natuur en word je meegenomen in de tradities van de bedoeïenen, het volk dat al eeuwen in de Sahara leeft. Zij zullen ons begeleiden op onze reis. Je komt aan in Cairo en zult vanuit daar doorreizen naar de prachtige Bahariya oase met haar groene dadelpalm velden. Vanuit deze traditionele oase reizen we naar de woestijn. We trekken 3 dagen als nomaden  (of beter gezegd: als de drie koningen) door de magische woestijn. Er worden heerlijke verse maaltijden voor je gekookt op een kampvuur. ’s avonds kun je de traditionele thee drinken bij het kampvuur met natuurlijk zelfgemaakte bedoeïenen muziek en verhalen van 1000 en 1 nacht.

We zullen de woestijn al wandelend, per jeep en op de rug van een kameel verkennen. Je komt waarschijnlijk dagen niemand anders tegen dan de mensen met wie je reist. Je kameel wijst je de weg naar de volgende waterbron en onderweg kom je door de meest fascinerende landschappen. Ook loopt er altijd een gids met je mee die je naar de mooiste en bijzonderste plekjes in de woestijn kan brengen.

Lees meer over waarom de reizen met Inside Nature zo bijzonder zijn…. 


Waar gaan we naar toe?  

De Sahara is de allergrootste woestijn in de wereld. De eindeloze zandvlaktes strekken zich uit over heel Noord Afrika. De Westelijke woestijn van Egypte is zo bijzonder omdat er in dit relatief klein gebied van de Sahara zoveel verschillende landschappen voorkomen. Zo ben je het ene moment tussen de grote zwarte bergen van de zwarte woestijn en vervolgens een paar uur later in een absurd wit landschap met de meest ongelofelijke witte rotsformaties van de witte woestijn. Natuurlijk zijn er ook de bewegende zandduinen die getekend worden door de wind. En prachtige kristallen die zo uit de grond komen op plekken waar de onderliggende aardkorsten over elkaar heen schuiven. En dan opeens een groepje palmbomen en een heerlijke verfrissende waterbron na uren van uitgestrekte vlakte. De Egyptische Sahara heeft met haar leegte en overweldigende stilte een magische uitwerking op ieder die zijn stappen in het zand achterlaat.

Lees meer over de plekken die we bezoeken.


Verbinding met de natuur en met de lokale bevolking

Je slaapt onder de sterren, kookt op kampvuur, ervaart de enorme uitgestrektheid van de prachtige natuur, de intense stilte en de liefdevolle gastvrijheid van de lokale bevolking. Je komt helemaal in het ritme van het bedoeïenen leven. En ons team staat altijd voor je klaar.

Verder is er ook veel ruimte om zelf op ontdekking te gaan in de woestijn.  Beklim de rotsen, geniet van prachtige zonsondergangen, rol van de zandduinen naar beneden, bouw een groot zandkasteel, volg de sporen van de vossenpootjes in het zand, of maak een tochtje op een ezel of kameel. 

In tegenstelling tot de vele massale pakketreizen brengt deze originele reis een intense versmelting met Egypte, de mensen en de natuur. Deze reis is toegankelijk voor alle leeftijden.

We nodigen je uit om met ons zand, wind en zon te trotseren. Beleef dagen van verwondering en verkoelende nachten onder de prachtige sterrenhemel.

Meer praktische informatie over onze reizen? lees hier verder.


Over ons

Usha is opgeleid als natuurgeneeskundig therapeut en natuurcoach en heeft in België een praktijk voor persoonlijke coaching, loopbaanbegeleiding en teamcoaching in de natuur. Tijdens een wereldreis in 2008 werd ze betoverd door Egypte, de woestijn en haar man Ahmed. En besloot een aantal jaar daar te blijven wonen. Ze voelt zich intens gelukkig in de velden van de Bahariya Oase of op een prachtig rotsblok vol kristallen in de stilte van de woestijn.  Ze spreekt redelijk Arabisch en heeft veel ervaring en kennis van de lokale gewoonten en gebruiken. 

Ahmed is opgegroeid in Bahariya en komt uit een familie van bedoeïen. Ahmed is vergroeid met het leven in de woestijn. Door de jaren heen heeft hij veel ervaring opgedaan in het toerisme onder andere als gids en manager van diverse hotels. Ahmed heeft zijn diploma als sociaal werker gehaald in Cairo spreekt goed engels en Nederlands en woont sinds 10 jaar in België. Ahmed is trots op zijn land en cultuur en wil dit graag met mensen delen. Hij wordt er gelukkig van als hij ziet hoe mensen genieten van de schoonheid en eenvoud van de woestijn.

Sara en Amir zijn onze prachtige kinderen van 5 en 13 jaar die twee verschillende werelden en culturen in zich dragen en een uitstekend voorbeeld zijn over hoe mooi deze combinatie is. Ze zijn al vaak mee geweest naar de woestijn, rijden heel graag op de kamelen en ezels en staan vaak te trappelen met emmer en schep in de hand om mee te mogen naar de grote zandbak. Lees meer over ons.


Praktische info


Prijs:

- 995 euro p.p. voor je verblijf, eten en drinken en begeleiding van de

Bedoeïenen in Egypte

- 395 euro p.p. voor organisatie, coaching en begeleiding van Inside Nature


Totaal: 1390 euro p.p.


Kom je met het hele gezin? Laat het ons weten want de kinderen krijgen korting!


Let op: Het is mogelijk om deze reis te verlengen met een aantal dagen, als je hier interesse in hebt, laat het ons zeker weten, dan werken we samen een fijn reisschema uit.


Meer informatie over het programma, wat er in de prijs is inbegrepen, de bezienswaardigheden, de betaling, de annulatievoorwaarden, onze ecologische accenten, de vlucht en het aantal deelnemers vind je in een overzichtelijke document:


Klaar om in te schrijven?

De reis gaat door vanaf 6 deelnemers. 

Kom je mee op deze mooie reis? Heb je nog twijfels of vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

WOESTIJN beLEVEN

Natuurbeleving op het ritme van de bedoeinen

10 daagse groepsreis


Data: deze reis ligt nog niet vast, laat het weten als je interesse hebt.


De Egyptische Sahara heeft met haar leegte en overweldigende stilte een magische uitwerking op ieder die zijn stappen in het zand achterlaat.
Je volgt het ritme van de woestijn en laat je leiden door de Bedoeïenen die ons op het juiste moment naar de mooiste en bijzonderste plekjes brengen. Je verkent verschillende gebieden in de Egyptische woestijn, per kameel, te voet of per jeep. Je beleeft deze reis samen met de lokale bevolking en je slaapt onder de indrukwekkende sterrenhemel. Iedere dag word je begeleid door oefeningen uit de natuurcoaching die je helpen je nog dieper te verbinden met dit exclusieve landschap.
Focus op je essentie, je kern … dat is wat je in de woestijn zonder veel moeite terugvindt. Je komt er niemand anders tegen dan de natuur, de bedoeïenen en de groep. Wist je dat verbinding met de puurheid van de natuur de kortste weg is naar jezelf?
Authenticiteit verzekerd!


Wat kom je beleven?
- Je proeft een volle week van het woestijnleven en wordt meegenomen in de tradities van de Bedoeïenen.
- Je verkent het dagelijks leven in de Bahariya oase en geniet van de liefdevolle gastvrijheid van de lokale bevolking. Je wandelt door de palmvelden, bezoekt de lokale boeren, helpt bij het bakken van traditionele broden, baadt in de warmwaterbronnen, barbecuet tussen de palmbomen…
- Je verkent de verschillende landschappen van de westelijke woestijn, te voet, per kameel en per jeep.
- Door een combinatie van natuurcoaching, meditatie en een vleugje sjamanisme voel je je dieper verbonden met de kracht van de woestijn en ervaar je meer bezieling en innerlijke rust. Je krijgt de kans om de woestijn en jezelf te verkennen via deze intuïtieve technieken.
- Je laat je verrassen door alles wat er op je pad komt en wat de woestijn aan je openbaart.
- Je geniet samen rond het kampvuur van vers gekookte maaltijden, traditionele thee en zelfgemaakte Bedoeïenenmuziek.
- In de oase overnacht je in een Eco Resort, in de woestijn onder de indrukwekkende sterrenhemel of in een tentje indien je dit wenst.


Natuurcoaching in de woestijn
Genieten en ZIJN, in verbinding met jezelf en begeleid door de natuur… dat is wat je komt beleven!
De oefeningen worden verspreid over de dag en aangepast aan wat er zich aandient, zodat ze op een natuurlijke manier doorheen het programma vloeien. Ze worden afgestemd op je wensen en op het niveau van diepgang dat je wil komen beleven.
Je maakt op verschillende manieren contact met de woestijn en staat stil bij wat dit met je doet. De nadruk ligt op het heel bewust aanwezig zijn, zowel op de plek waar je bent, als bij jezelf.
De woestijn helpt je goed te gronden, weg van alle beslommeringen en stress. Maar tegelijkertijd voel je er heel sterk de verbondenheid met het grotere geheel. Je hoeft daar helemaal niet je best te doen om in contact te komen met diepere lagen in jezelf, het gebeurt er gewoon.
Het is bovenal vakantie, ook voor je trauma’s en blessures. Je doet daarom vooral oefeningen die je helpen om meer in je kracht te staan en voluit te genieten van het moment.


Je bent helemaal vrij om deel te nemen aan deze momenten van verstilling en verdieping. Het is voor ons belangrijk dat je deze reis helemaal jezelf kan en mag zijn. Genieten, plezier maken, samen zijn of juist even alleen in stilte… niets moet, alles kan. Het is jouw reis!


Begeleiding
Voor deze reis werken we samen met Ilse Geusens van Shizendo. Zij begeleidt de interacties tussen jezelf en de natuur. Ze is ecopsychologe, een discipline die natuur en psychologie op een originele manier met elkaar verbindt. Ze is natuurcoach in hart en ziel, en integreert hierin haar psycho-energetische en sjamanistische vaardigheden. Ilse is sinds 10 jaar intensief bezig met natuurcoaching en begeleidt meerdaagse stages voor particulieren en professionals.


Een ervaren en professioneel team van lokale bedoeïenen (woestijngidsen, chauffeurs en koks) staan in voor de praktische uitvoering ter plaatse. Ze zijn intens verbonden met de woestijn, “begrijpen” het ritme van de natuur als geen ander en voelen perfect wat ons te doen staat om er in harmonie te leven en te overleven. Ze stemmen het ritme van de activiteiten af op wat er zich aandient in de natuur en in de groep. Ze ondersteunen onze logistiek zodat we 100% van het moment kunnen genieten, diep verbonden met onszelf en in voeling met deze bijzondere natuur.

Deze reis wordt praktisch georganiseerd en ter plaatse gecoördineerd door Usha van Inside Nature. Meer informatie over ons lees je hier.


Prijs, programma en praktische info

Deze tiendaagse reis is te boeken via de reisorganisatie: Starling Reizen

Prijs: 1950 euro.


Meer informatie over het programma, wat er in de prijs is inbegrepen, de bezienswaardigheden, de betaling, de annulatievoorwaarden, onze ecologische accenten, de vlucht en het aantal deelnemers vind je in een overzichtelijke document:


Klaar om in te schrijven?

De reis gaat door vanaf 6 deelnemers. 


Voor meer informatie over de inhoud van de reis kun je contact met ons opnemen.

Voor inhoudelijke vragen over natuurcoaching kun je ook bij Ilse Geusens terecht: Bel +33 6 76 38 66 68 of stuur een mailtje.


Voor de organisatie van deze reis werken we samen met STARLING reizen. Dit kleinschalig reisbureau is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere natuurreizen. Hun visie en werkwijze leunt aan bij de waarden en normen die wij vooropstellen. STARLING is een vergund reisbureau en aangesloten bij de VVR en het garantiefonds Vlaamse Solidariteit Reisgelden. Het boeken van de reis verloopt via deze link op de pagina van Starling reizen.


Ontvang je graag de nieuwsbrief?


Geef dan je naam en email adres aan ons door. Zo ontvang je maandelijks inspirerende teksten, (reis)ervaringen, aanbiedingen en blijf je op de hoogte van het aanbod van Inside Nature.Of volg/like de facebookpagina van Inside Nature.