Reizen

Ervaar de magie van de Egyptische woestijn

Wil je echt ervaren hoe de puurheid van de natuur je als vanzelf helemaal terug brengt bij jezelf? Ga dan mee op een belevingsreis naar de woestijn van Egypte.

Je slaapt onder de sterren, kookt op kampvuur, Ervaart de enorme uitgestrektheid van de prachtige natuur, De intense stilte en de liefdevolle gastvrijheid van de lokale bevolking. Je komt helemaal in het ritme van het bedoeïenen leven. Daar is geen plaats voor moeten en stress. Daar ben je tevreden in het zijn in het moment. En ons team staat altijd voor je klaar.

De reis op zich is een belevenis. Maar voor wie wil, is individuele of teamcoaching op maat mogelijk tijdens de reis. 

Zelf heb ik jarenlang in Egypte in de woestijn geleefd. Ik spreek redelijk Arabisch en heb veel ervaring en kennis van de lokale gewoonten en gebruiken. In tegenstelling tot de vele massale pakketreizen brengt deze originele reis een intense versmelting met Egypte, de mensen en de natuur.

Lees hier meer over waarom onze reizen zo uniek zijn.

Handen met zand tijdens woestijnreis Egypte met Inside Nature

Als bedoeïenen in de woestijn


10 daagse groepsreis


Back to Nature


10 daagse groepsreis met natuurcoaching, meditaties en creativiteit

Stille nacht onder de sterren


8 daagse groepsreis (ook voor gezinnen met kinderen toegankelijk)

Ervaar het pure woestijnleven en reis al eens met ons mee door onderstaande video's te bekijken

A journey between heaven and earth


Een prachtige video van met sfeerbeelden van de verschillende soorten woestijn in Egypte.

Gemaakt door Vera Henning. 

We Belive! .... in miracles


Een magische video met sfeerbeelden van de reis in oktober 2019.


Gemaakt door Vera Henning

Diepe woestijn ervaringen


Een video met sfeerbeelden van 3 dagen en nachten alleen in de woestijn. Winter 2022


Gemaakt door Usha Henning

Waarom op reis met Inside Nature?


Waarom op reis met Inside Nature? Kamelentocht Egypte

Wil jij het echte woestijnleven ervaren? Heb je behoefte aan offline tijd in de natuur? Reis je graag duurzaam en met respect voor natuur en lokale bevolking? Hou je niet van onpersoonlijke reizen in grote groepen, maar reis je liever origineel, kleinschalig en authentiek? Hou je wel van een beetje avontuur?

Als je ervoor kiest met ons op reis te gaan, word je zeker geen massale pakketreis aangeboden, maar ben je ervan verzekerd dat er veel ruimte is voor je persoonlijke wensen en inbreng. We maken de reizen zo duurzaam mogelijk en je bijdrage voor reis en accommodatie komt direct bij de lokale bevolking terecht.

Wij zullen je samen met ons professioneel en ervaren team van bedoeïenen begeleiden tijdens je reis.

Doordat we zelf jaren in Egypte hebben geleefd en onze familie en vrienden hier wonen, zijn we goed op de hoogte van alle activiteiten en mogelijkheden in dit gebied. We bieden een uitstekende service en een unieke beleving!


Lees meer

Persoonlijk en afgestemd..
Persoonlijk en afgestemd..
De reis voelde heel persoonlijk en afgestemd op de groep. De prachtige natuur, het slapen onder de sterrenhemel en wakker worden met de opkomende zon zullen me altijd bijblijven...
Oorverdovende stilte..
Oorverdovende stilte..
Terwijl ik mij 'douchte' keek ik over de immense vlakte voor me en het was oorverdovend stil ... en de zon was nog niet zo lang op, dat gaf een hele mooie lucht. Ik voelde me helemaal in het nu en verbonden met de aarde en de natuur ..


Energie en inspiratie
Energie en inspiratie
De reis heeft ons energie gegeven en inspiratie en we zijn helemaal weg van Egypte en wat dat land te bieden heeft aan cultuur, natuur en aan super gastvrije, vriendelijke mensen!

Ontvang je graag de nieuwsbrief?


Geef dan je naam en email adres aan ons door. Zo ontvang je maandelijks inspirerende teksten, (reis)ervaringen, aanbiedingen en blijf je op de hoogte van het aanbod van Inside Nature.


Of volg/like de facebookpagina van Inside Nature.