Reizen

Corona update:

Gratis en vrijblijvende optie op een Inside Nature natuurreis 


We begrijpen heel goed dat het nu voor niemand het moment is om een definitieve reis te boeken, Niemand weet immers hoe de corona en de daarbij horende maatregelen zich verder zullen ontwikkelen.

Wij stoppen echter ook niet met dromen en hopen dat onze reizen naar de prachtige woestijn van Egypte in het najaar en winter gewoon door kunnen gaan. 

Dus daarom stellen wij een geheel gratis en vrijblijvende optie voor!

Dus heb je interesse om mee te gaan op een van onze reizen? Laat het ons dan zeker weten. Je zit nergens aan vast en maakt ook geen kosten. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en zodra we weten of een reis door kan en mag gaan,  laten we het jou als eerste weten!


Neem contact met ons op voor het vastleggen van je optie en voor al je reisvragen!

Ervaar de magie van de Egyptische woestijn

Wil je echt ervaren hoe de puurheid van de natuur je als vanzelf helemaal terug brengt bij jezelf? Ga dan mee op een belevingsreis naar de woestijn van Egypte.

Je slaapt onder de sterren, kookt op kampvuur, Ervaart de enorme uitgestrektheid van de prachtige natuur, De intense stilte en de liefdevolle gastvrijheid van de lokale bevolking. Je komt helemaal in het ritme van het bedoeïenen leven. Daar is geen plaats voor moeten en stress. Daar ben je tevreden in het zijn in het moment. En ons team staat altijd voor je klaar.

De reis op zich is een belevenis. Maar voor wie wil, is individuele coaching op maat tijdens de reis mogelijk. 

Zelf heb ik jarenlang in Egypte in de woestijn geleefd. Ik spreek redelijk Arabisch en heb veel ervaring en kennis van de lokale gewoonten en gebruiken. In tegenstelling tot de vele massale pakketreizen brengt deze originele reis een intense versmelting met Egypte, de mensen en de natuur.

Lees hier meer over waarom onze reizen zo uniek zijn.

Ervaar het pure woestijnleven en reis al eens met ons mee door onderstaande video's te bekijken

A journey between heaven and earth


Een prachtige video van met sfeerbeelden van de woestijn in Egypte. Bahariya Oase, White desert, Crystal mountain, Agabat, en Black desert.

Gemaakt door Vera Henning. 

We Belive! .... in miracles


Een magische video met sfeerbeelden van de reis in oktober 2019.


Gemaakt door Vera Henning

Aanbod groepsreizen:

12 t/m 21 november 2020

Als bedoeïenen in de woestijn


10 daagse groepsreis


7 t/m 16 november 2021

De woestijn als Coach


10 daagse groepsreis in samenwerking met Ilse Geusens van Shizendo

21 t/m 28 december 2020

Stille nacht onder de sterren


8 daagse groepsreis (ook voor gezinnen met kinderen toegankelijk)

Waarom op reis met Inside Nature?


Wil jij het echte woestijnleven ervaren? Heb je behoefte aan offline tijd in de natuur? Reis je graag duurzaam en met respect voor natuur en lokale bevolking? Hou je niet van onpersoonlijke reizen in grote groepen, maar reis je liever origineel, kleinschalig en authentiek? Hou je wel van een beetje avontuur?

Als je ervoor kiest met ons op reis te gaan, word je zeker geen massale pakketreis aangeboden, maar ben je ervan verzekerd dat er veel ruimte is voor je persoonlijke wensen en inbreng. We maken de reizen zo duurzaam mogelijk en je bijdrage voor reis en accommodatie komt direct bij de lokale bevolking terecht.

Wij zullen je samen met ons professioneel en ervaren team van bedoeïenen begeleiden tijdens je reis.

Doordat we zelf jaren in Egypte hebben geleefd en onze familie en vrienden hier wonen, zijn we goed op de hoogte van alle activiteiten en mogelijkheden in dit gebied. We bieden een uitstekende service en een unieke beleving!


Lees meer

Persoonlijk en afgestemd..
Persoonlijk en afgestemd..
De reis voelde heel persoonlijk en afgestemd op de groep. De prachtige natuur, het slapen onder de sterrenhemel en wakker worden met de opkomende zon zullen me altijd bijblijven...
Oorverdovende stilte..
Oorverdovende stilte..
Terwijl ik mij 'douchte' keek ik over de immense vlakte voor me en het was oorverdovend stil ... en de zon was nog niet zo lang op, dat gaf een hele mooie lucht. Ik voelde me helemaal in het nu en verbonden met de aarde en de natuur ..


Energie en inspiratie
Energie en inspiratie
De reis heeft ons energie gegeven en inspiratie en we zijn helemaal weg van Egypte en wat dat land te bieden heeft aan cultuur, natuur en aan super gastvrije, vriendelijke mensen!

Ontvang je graag de nieuwsbrief?


Geef dan je naam en email adres aan ons door. Zo ontvang je maandelijks inspirerende teksten, (reis)ervaringen, aanbiedingen en blijf je op de hoogte van het aanbod van Inside Nature.


Of volg/like de facebookpagina van Inside Nature.

 
 
 

Inside Nature biedt de volgende diensten aan: coaching in de natuur, loopbaanbegeleiding, teamcoaching en natuurbelevingsreizen, Visie, aanbod en begeleiding door: Usha Charlotte Henning, Houte 14, 9860 Balegem.
Tel: (+32) 474936867 email: info@insidenature.be

© All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren