Reizen op maat

Reizen op maat

20191031_161758
20191029_122101
_DSC0190
41349093_743095879359643_6370514168215576973_n

Ga met je team, collega's of familie op reis en stel  je droomreis op maat samen!

Is het jou droom om met je partner, gezin of familie een unieke reis te maken naar de woestijn van Egypte?

Of wil jij je team en collega's wel eens leren kennen in een totaal andere omgeving?

Behoefte aan een avontuurlijke en unieke teambuilding?

Of wil jij je yogagroep/schildergroep/fotoclub/dansgroep of... meenemen voor een bijzondere week in de woestijn?


Doordat we jaren in de woestijn geleefd hebben en familie daar hebben, kennen we alle mooie plekjes en kunnen we je verzekeren dat je geen standaard pakketreis krijgt, maar op plekken komt waar geen andere toeristen komen en dat duurzaamheid, zorg voor de natuur en contact met de locale bevolking centraal voor ons staan.

Bovendien kun je er ook voor kiezen om naast onze reisbegeleiders kwaliteiten ook onze andere talenten en expertieses in te zetten op het gebied van coaching, begeleiding, therapie, shamanisme, systeemopstellingen, creatieve methodieken, keramiek, schilderen, dans, koken e.a.


Laat ons jou wensen weten en we stellen samen een unieke reis samen. Stuur een mailtje naar: info@insidenature.be voor een gratis en vrijblijvende kennismaking en gesprek over de verschillende mogelijkheden.


Enkele voordelen van een reis op maat:

  • Je hebt nog meer inspraak in waar je heen reist en wat je doet: We bedenken namelijk samen de reisplanning en inhoud van de reis.
  • We rekenen geen extra kosten voor het op maat maken van je reis, dus even voordelig als een groepsreis (mits minimaal 6 deelnemers)
  • Je kunt zelf de datum bepalen. 


Ontvang je graag de nieuwsbrief?


Geef dan je naam en email adres aan ons door. Zo ontvang je maandelijks inspirerende teksten, (reis)ervaringen, aanbiedingen en blijf je op de hoogte van het aanbod van Inside Nature.Of volg/like de facebookpagina van Inside Nature.