Gratis kennismakings oefening

Trek nu de natuur in met deze Te Gekke wandeling en begeleidende audio!

Hou jij ook zo van in de natuur zijn? Het geluid van de wind tussen de bladeren, de zingende volgels, de zon die op je gezicht schijnt en de geur van de aarde? Welk effect heeft de natuur op jou? Ervaar jij ook dat je gedachten stiller worden, je dieper kan ontspannen, verrassende inzichten krijgt en je weer meer energie voelt na een tijdje in het groen?


Tijdens deze korte audio begeleid ik je met een korte natuurcoachings oefening om nog meer verbinding te maken met de natuur om je heen. Hierdoor kun je verrassende inzichten krijgen op thema’s die nu in jouw leven spelen, meer rust en/of energie ervaren en een diepere verbinding met de natuur om je heen en je eigen innerlijke natuur.

En vooral ook gewoon genieten van alle schoonheid om je heen.


Klik hieronder om de audio met begeleidende oefeningen te beluisteren:Enkele tips voor als je op stap gaat met deze audio:

- Neem oordopjes mee

- Neem een flesje water en evetueel pen en papier mee om je inzichten op te schrijven

- Doe de oefening in je eigen ritme en omgeving tijdens een wandeling in de natuur bij jou in de buurt. 

- Probeer vooral je intuïtie te volgen, Laat je niet teveel leiden door je gedachten, ideeën en overtuigingen, maar kijk met een open en rustige blik naar jezelf en de natuur om je heen.

- Wandel alleen en in stilte en ga naar een plek waar je niet teveel gestoord zal worden. 

- Focus je aandacht zowel op de gevoelens en sensaties in je lichaam als op de natuur om je heen. Houd daarbij al je zintuigen open. Zo sta je open voor de schoonheid en inzichten die de natuur je kan bieden en zul je ook dichter bij je eigen innerlijke natuur komen. 


Doe vooral niet te hard je best, maar ontspan en geniet van dit moment voor jezelf in verbinding met de natuur. Op het moment dat we teveel ons best doen, schiet je in een verkramping en is het moeilijk om nieuwe inzichten toe te laten. Dus ontspan, geniet van de zon op je gezicht en sta open voor de natuur om je heen en je eigen innerlijke wijsheid.


Ik vind het heel fijn om je ervaringen achteraf te horen, en misschien heb je ook vragen na je wandeling in de natuur. 

Voel je vrij om je ervaringen en/of foto’s te delen op mijn FB pagina https://www.facebook.com/insidenature.be of in een persoonlijk bericht (messenger) of via email.


Deze oefening is een kleine kennismaking, Gemaakt op vraag van Steunpunt geestelijke gezondheidszorg, Te Gek?! voor het project Samen Veerkrachtig.


Heb je een specifieke vraag of thema dat je bezighoudt, dan kun je natuurlijk ook bij me terecht voor een individueel coachingstraject (prive of loopbaangericht) in de natuur.

Hierbij kan ik je beter en specifieker begeleiden in wat op dit moment belangrijk voor jou is en zullen je inzichten en ervaringen nog meer afgestemd zijn op jouw persoonlijke vragen en behoefte. 


Heb je vragen over mijn trajecten, natuurcoaching of loopbaanbegeleiding? Of nood aan een kort persoonlijk gesprek? Boek dan een gratis individueel kennismakingsgesprek.


Gratis 30 minuten kennismaking


Een mooie kans om elkaar een beetje te leren kennen.

Vertrouwen en vrijheid vind ik heel belangrijk in een coachingstraject.

Op deze manier kunnen we al eens kennis maken en kun je voelen of er een klik is.

Tijdens dit gesprek bespreken we kort welke vragen en thema's er bij jou leven op dit moment en laat ik je weten of en hoe ik je hierbij verder op weg kan helpen.

Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Ik reserveer hiervoor 30 minuten en we spreken elkaar online, via de telefoon of in de natuur.

Daarna beslis je of je met mij als therapeut of coach verder gaat.

Gratis kennismakingsgesprek met Usha Henning, Inside Nature

Ontvang je graag de nieuwsbrief?


Geef dan je naam en email adres aan ons door. Zo ontvang je maandelijks inspirerende teksten, (reis)ervaringen, aanbiedingen en blijf je op de hoogte van het aanbod van Inside Nature.Of volg/like de facebookpagina van Inside Nature.