GRATIS

Gratis kennismaking: 30 minuten


Een mooie kans om elkaar een beetje te leren kennen.

Vertrouwen en vrijheid vind ik heel belangrijk in een coachingstraject.

Op deze manier kunnen we al eens kennis maken en kun je voelen of er een klik is.

Tijdens dit gesprek bespreken we kort welke vragen en thema's er bij jou leven op dit moment en laat ik je weten of en hoe ik je hierbij verder op weg kan helpen.

Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Ik reserveer hiervoor 30 minuten en we spreken elkaar online, via de telefoon of in de natuur.

Daarna beslis je of je met mij als therapeut of coach verder gaat.

Gratis kennismakingsgesprek met Usha Henning, Inside Nature

Gratis kennismaking: Loopbaanbegeleiding in de natuur

Gratis kennismakingsgesprek met Usha Henning, Inside Nature

Wil je eens kennismaken met loopbaanbegeleiding in de natuur? Heb je vragen over een loopbaanbegeleidingstraject via de VDAB loopbaancheques? Of ben je nieuwsgierig om eens kennis te maken met mijn manier van werken? Benieuwd naar de meerwaarde van coachen in de natuur? Ben je op zoek naar professionele begeleiding met een concreet plan van aanpak voor je loopbaan gerelateerde vragen?   


Dit is je kans!!

Trek nu de natuur in met

de Bosbadgeluiden Podcast!

Gratis kennismakingswandeling met Inside Nature, Usha Henning. Bosbaden, natuurcoaching en loopbaanbegeleiding in de natuur


En geniet van een verfrissend bosbad met begeleidende audio in jouw favoriete bos! Lees meer...

Visualisatie: Innerlijke reis door de natuur

Tijdens het luisteren naar deze audio neem ik je mee op een innerlijke reis in de natuur en in jezelf door middel van een visualisatie oefening. 

Het is een moment voor jezelf om te herbronnen, te ontspannen, je te verbinden met je eigen innerlijke natuur.

Hierdoor kun je verrassende inzichten krijgen op thema’s die nu in jouw leven spelen, je eigen behoeftes en stappen die je wil zetten richting toekomst. Je kan meer rust en/of energie ervaren en een diepere verbinding met de natuur om je heen en je eigen innerlijke natuur. Lees verder...

Trek nu de natuur in met deze Te Gekke wandeling en begeleidende audio!

Hou jij ook zo van in de natuur zijn? Het geluid van de wind tussen de bladeren, de zingende volgels, de zon die op je gezicht schijnt en de geur van de aarde? Welk effect heeft de natuur op jou? Ervaar jij ook dat je gedachten stiller worden, je dieper kan ontspannen, verrassende inzichten krijgt en je weer meer energie voelt na een tijdje in het groen?


Tijdens deze podcast begeleid ik je met een korte natuurcoachings oefening om nog meer verbinding te maken met de natuur om je heen. Hierdoor kun je verrassende inzichten krijgen op thema’s die nu in jouw leven spelen, meer rust en/of energie ervaren en een diepere verbinding met de natuur om je heen en je eigen innerlijke natuur.

En vooral ook gewoon genieten van alle schoonheid om je heen. Lees verder...

Ontvang je graag de nieuwsbrief?


Geef dan je naam en email adres aan ons door. Zo ontvang je maandelijks inspirerende teksten, (reis)ervaringen, aanbiedingen en blijf je op de hoogte van het aanbod van Inside Nature.


Of volg/like de facebookpagina van Inside Nature.