Podcast BOSBADGELUIDEN

Trek nu de natuur in met de Bosbadgeluiden Podcast!


En geniet van een verfrissend bosbad met begeleidende audio in jouw favoriete bos!

Kan jij ook zo genieten van in het bos zijn? Het geluid van de wind tussen de bladeren, de zingende vogels, de zon die op je gezicht schijnt en de geur van de aarde? En heb je zin om je helemaal te laten onderdompelen in het bos? Dan is deze bosbadgeluiden podcast echt iets voor jou!


Beluister eerst onze korte video waarin je wat meer informatie krijgt over bosbaden en wat de positieve effecten zijn voor je gezondheid. Ook geven we je kort wat praktische uitleg over waar je rekening mee kunt houden als je zelf gaat 'bosbaden met oortjes'.

Zin om het zelf te ervaren? Ga dan naar het bos en luister naar onze BOSBADGELUIDEN podcast!


Hierin nodigen we je uit om je stapje voor stapje te laten begeleiden tijdens een unieke bos beleving. Je vertraagt je pas, opent je zintuigen, je verkent je omgeving, focust op je ademhaling en de sensaties in je lichaam. Je wordt uitgenodigd om meer verbinding te maken met de natuur om je heen en met jezelf.  En vooral om volop te genieten van alle schoonheid om je heen.


Beluister nu de podcast:

Enkele tips voor als je op stap gaat met deze audio:

- Neem oordopjes mee

- Zet de bel- en berichtgeluiden van je telefoon even stil.

- Open de podcast al voor een paar seconden op een plek waar je internetverbinding hebt (thuis of in het bos). Vervolgens kun je deze ook verder afluisteren zonder internetverbinding.

- Neem een flesje water en eventueel pen en papier mee om je inzichten op te schrijven

- Beluister de podcast in je eigen ritme. Je kunt deze wanneer je wil even op pauze zetten.

- Wandel alleen en in stilte en ga naar een plek waar je niet teveel gestoord zal worden. 

- Laat je niet teveel leiden door je gedachten, ideeën en overtuigingen, maar kijk met een open en rustige blik naar jezelf en de natuur om je heen.

- Focus je aandacht zowel op de gevoelens en sensaties in je lichaam als op de natuur om je heen. Houd daarbij al je zintuigen open. Zo sta je open voor de schoonheid en inzichten die de natuur je kan bieden. 

- Doe vooral niet te hard je best, maar ontspan en geniet van dit moment voor jezelf in verbinding met de natuur. Op het moment dat we teveel ons best doen, schiet je in een verkramping en is het moeilijk om nieuwe inzichten toe te laten. Dus ontspan, geniet van de zon op je gezicht en sta open voor de natuur om je heen. 


Geniet ervan!!


Hoe was het?


Hoe heb je deze bosbad wandeling ervaren? Ik ben heel benieuwd naar je ervaringen. Of misschien heb je nog vragen na je wandeling in de natuur.  Voel je vrij om contact op te nemen via info@insidenature.be


Je kunt ook je ervaringen en/of foto’s delen op mijn FB pagina.

Of schrijf je in op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.


Zin in meer?


Tijdens deze podcast heb je kort kennis kunnen maken met bosbaden. Als je zin in hebt in meer, schrijf je dan zeker in voor een van mijn live bosbad wandelingen of kom mee op de fantastische Wild Nature retraite met bosbaden en authentic movement in Castricum aan Zee.


Heb je een specifieke vraag of thema dat je bezighoudt, dan kun je natuurlijk ook bij me terecht voor een individuele natuurcoaching, of loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques in de natuur.

Hierbij kan ik je beter en specifieker begeleiden in wat op dit moment belangrijk voor jou is en zullen je inzichten en ervaringen nog meer afgestemd zijn op jouw persoonlijke vragen en behoefte. 


In samenwerking met www.demuzen.be
Muziek: Track: Woods Music composed and recorded by Oak Studios Creative Commons – Attribution ND 4.0


Gratis 30 minuten kennismaking


Een mooie kans om elkaar een beetje te leren kennen.

Vertrouwen en vrijheid vind ik heel belangrijk in een coachingstraject.

Op deze manier kunnen we al eens kennis maken en kun je voelen of er een klik is.

Tijdens dit gesprek bespreken we kort welke vragen en thema's er bij jou leven op dit moment en laat ik je weten of en hoe ik je hierbij verder op weg kan helpen.

Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Ik reserveer hiervoor 30 minuten en we spreken elkaar online, via de telefoon of in de natuur.

Daarna beslis je of je met mij als therapeut of coach verder gaat.

Gratis kennismakingsgesprek met Usha Henning, Inside Nature

Ontvang je graag de nieuwsbrief?


Geef dan je naam en email adres aan ons door. Zo ontvang je maandelijks inspirerende teksten, (reis)ervaringen, aanbiedingen en blijf je op de hoogte van het aanbod van Inside Nature.


Of volg/like de facebookpagina van Inside Nature.