Gratis kennismaking loopbaanbegeleiding in de natuur

A walk in nature, walks the soul back home

Gratis kennismaking:

Loopbaanbegeleiding in de natuur


Wil je eens kennismaken met loopbaanbegeleiding in de natuur? Heb je vragen over een loopbaanbegeleidingstraject via de VDAB loopbaancheques? Of ben je nieuwsgierig om eens kennis te maken met mijn manier van werken? Benieuwd naar de meerwaarde van coachen in de natuur? Ben je op zoek naar professionele begeleiding met een concreet plan van aanpak voor je loopbaan gerelateerde vragen?   


Dit is je kans!!

Inside Nature organiseert in samenwerking met Sparkle loopbaancoaching kennismakingsmomenten op verschillende locaties, waarbij je geheel gratis en vrijblijvend de mogelijkheid hebt om kennis te maken met loopbaanbegeleiding in de natuur. Loopbaanbegeleiding in de natuur biedt een enorme meerwaarde. We spreken dan ook af in het bos en maken samen een korte wandeling waarbij we, genietend van de natuur kennismaken en je de mogelijkheid hebt om al je vragen te stellen.


Meer informatie over loopbaancoaching en verschillende vragen waarmee je bij mij terecht kan vind je hier. 


Wanneer?

  • Woensdag 17 mei tussen 9.00 en 12.00 uur in het Gentbos, Merelbeke
  • Zaterdag 27 mei tussen 09:00 en 13:00 uur in het Makegemse bos, Merelbeke
  • Donderdag 1 juni tussen 18.00 en 21:00 uur Den Blakken, Wetteren
  • Maandag 12 juni tussen 18.00 en 20.30 uur Breivelde, Zottegem


De gesprekken zijn individueel en ik reserveer 30 minuten per persoon, natuurlijk kun je zelf daarvoor of daarna nog even verder genieten van een langere wandeling in de natuur. 


Heb je interesse in deze gratis en vrijblijvende kennismaking? 


Reserveer dan nu je plekje! info@insidenature.be /0474936867


Passen bovenstaande data of tijden niet voor jou?

Neem dan contact op voor een telefonische of online gratis kennismaking.

Loopbaanbegeleiding in de natuur

Heb jij het soms lastig om de juiste balans tussen werk en privé te vinden? Twijfel je eraan of je wel de job doet die bij je past? Kom je steeds in dezelfde situaties terecht op je werk en heb je hier last van? Wil je meer zicht op je eigen kwaliteiten of drijfveren? of vind je het moeilijk om te kiezen of om je uit te spreken? Wil je meer zicht op jou kracht, valkuilen en/of missie?

Door coaching ontstaat meer zelfkennis, Je (her)ontdekt je talenten en bouwt aan je zelfvertrouwen. Zo kun je meer kansen grijpen en actie ondernemen waardoor er positieve veranderingen plaats kunnen vinden in je loopbaan. Ik begeleid je graag met je loopbaanvragen tot meer inzicht en we stellen een concreet plan op waarmee je verder kan.

Er is een mogelijkheid om de begeleiding in de natuur te doen, online of in mijn praktijkruimte en met gebruik van elementen uit de natuur.


Verder maak ik gebruik van de volgende technieken: open gesprek, visualisatie, individuele systeemopstellingen en creatieve werkvormen.


Praktische info:


Inside Nature is aangesloten bij het door de VDAB erkend loopbaancentrum Sparkle. Zodoende kun je voor sessies loopbaanbegeleiding gebruik maken van VDAB loopbaancheques:

Iedere werknemer of zelfstandige met een loopbaan van minimaal 7 jaar of 84 maanden heeft elke 6 jaar recht op 7 uur loopbaanbegeleiding via de VDAB loopbaancheques. De investering voor deze loopbaancheques bedraagt € 40,00 per cheque. Voor de eerste cheque ontvang je 4 uur loopbaanbegeleiding, voor de tweede cheque 3 uur.

Voor 7 uur loopbaanbegeleiding bedraagt jouw totale investering € 80,00.

Vraag je loopbaancheques nu aan via https://www.vdab.be/mijnloopbaan 


Prijs zonder loopbaancheques:  60 euro per uur


Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking of maak een afspraak.

We spreken af in een natuurgebied of bos naar keuze. (regio Oosterzele, Zwalm, Gent, Brakel, Merelbeke) of binnen in mijn praktijkruimte aan huis aan de houtkachel. Adres: Houte 14, Balegem.

Online loopbaancoaching is ook mogelijk.


Duur van de sessie 1,5 tot 2 uur.
Ontvang je graag de nieuwsbrief?


Geef dan je naam en email adres aan ons door. Zo ontvang je maandelijks inspirerende teksten, (reis)ervaringen, aanbiedingen en blijf je op de hoogte van het aanbod van Inside Nature.Of volg/like de facebookpagina van Inside Nature.