Gratis kennismaking loopbaanbegeleiding in de natuur

A walk in nature, walks the soul back home

Gratis kennismaking:

Loopbaanbegeleiding in de natuur


Wil je eens kennismaken met loopbaanbegeleiding in de natuur? Heb je vragen over een loopbaanbegeleidingstraject via de VDAB loopbaancheques? Of ben je nieuwsgierig om eens kennis te maken met mijn manier van werken? Benieuwd naar de meerwaarde van coachen in de natuur? Ben je op zoek naar professionele begeleiding met een concreet plan van aanpak voor je loopbaan gerelateerde vragen?   


Dit is je kans!!


In oktober en november organiseer ik weer verschillende kennismakingsmomenten op verschillende locaties, waarbij je geheel gratis en vrijblijvend de mogelijkheid hebt om kennis te maken met loopbaanbegeleiding in de natuur. Loopbaanbegeleiding in de natuur biedt een enorme meerwaarde. We spreken dan ook af in het bos en maken samen een korte wandeling waarbij we, genietend van de natuur kennismaken en je de mogelijkheid hebt om al je vragen te stellen. Meer informatie over loopbaancoaching en verschillende vragen waarmee je bij mij terecht kan vind je hier. 


Wanneer? 


  • Donderdagavond 29 oktober tussen 17.00 en 19:30 uur in het Parkbos, De Pinte, Gent
  • Maandagochtend 9 november tussen 9.00 en 12:00 uur in het Gentbos te Merelbeke
  • Vrijdagavond 13 november tussen 16:00 en 18:30 uur in het Natuurreservaat Bourgoyen te Gent
  • Vrijdagochtend 20 november tussen 10:00 uur tot 13:00 uur bij Domein Breivelde te Zottegem
  • Woensdagochtend 25 november tussen 9:30 en 11:30 uur bij Domein Den Blakken te Wetteren


De gesprekken zijn individueel en ik reserveer 30 minuten per persoon, natuurlijk kun je zelf daarvoor of daarna nog even verder genieten van een langere wandeling in de natuur. 


Vanzelfsprekend houden we ons aan de corona maatregelen: 

  • Als je ziek bent blijf je natuurlijk best thuis
  • Tijdens de wandeling blijven we 1,5 meter uit elkaar
  • Voorzie een mondmasker om tot aan het bos te komen, mits we voldoende afstand houden is het niet verplicht om deze te dragen tijdens de wandeling. 


Heb je interesse in deze gratis en vrijblijvende kennismaking? 

Reserveer dan nu je plekje! 

Passen bovenstaande data of tijden niet voor jou?

Neem dan contact op voor een telefonische of online gratis kennismaking. Mail: info@insidenature.be of 0474936867

Loopbaanbegeleiding in de natuur

Heb jij het soms lastig om de juiste balans tussen werk en privé te vinden? Twijfel je eraan of je wel de job doet die bij je past? Kom je steeds in dezelfde situaties terecht op je werk en heb je hier last van? Wil je meer zicht op je eigen kwaliteiten of drijfveren? of vind je het moeilijk om te kiezen of om je uit te spreken? Wil je meer zicht op jou kracht, valkuilen en/of missie?

Door coaching ontstaat meer zelfkennis, Je (her)ontdekt je talenten en bouwt aan je zelfvertrouwen. Zo kun je meer kansen grijpen en actie ondernemen waardoor er positieve veranderingen plaats kunnen vinden in je loopbaan. Ik begeleid je graag met je loopbaanvragen tot meer inzicht en we stellen een concreet plan op waarmee je verder kan.

Er is een mogelijkheid om de begeleiding in de natuur te doen, online of in mijn praktijkruimte en met gebruik van elementen uit de natuur.


Verder maak ik gebruik van de volgende technieken: open gesprek, visualisatie, individuele systeemopstellingen en creatieve werkvormen.


Praktische info:


Inside Nature is aangesloten bij het door de VDAB erkend loopbaancentrum Dialogisch. Zodoende kun je voor sessies loopbaanbegeleiding gebruik maken van VDAB loopbaancheques:

Iedere werknemer of zelfstandige met een loopbaan van minimaal 7 jaar of 84 maanden heeft elke 6 jaar recht op 7 uur loopbaanbegeleiding via de VDAB loopbaancheques. De investering voor deze loopbaancheques bedraagt € 40,00 per cheque. Voor de eerste cheque ontvang je 4 uur loopbaanbegeleiding, voor de tweede cheque 3 uur.

Voor 7 uur loopbaanbegeleiding bedraagt jouw totale investering € 80,00.

Vraag je loopbaancheques nu aan via https://www.vdab.be/mijnloopbaan 


Prijs zonder loopbaancheques:  60 euro per uur


Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking of maak een afspraak.

We spreken af in een natuurgebied of bos naar keuze. (regio Oosterzele, Zwalm, Gent, Brakel, Merelbeke..)

Online loopbaancoaching is ook mogelijk.


Duur van de sessie 1,5 tot 2 uur.
Gratis loopbaanbegeleiding voor inwoners van Gent die tijdelijk werkeloos zijn geweest vanwege corona


Woon je in Gent en ben je tijdelijke werkloos (geweest) door corona?

Volg dan nu 4 uur gratis loopbaanbegeleiding in de natuur! Gezond en coronaproof.


Woon je in Gent en was jij tussen 1 juli en 31 september minstens 1 dag thuis vanwege tijdelijke werkloosheid? Dan heb je dankzij deze eenmalige en unieke subsidie van stad Gent recht op 4 uur GRATIS loopbaanbegeleiding. Of zelfs 7 uur als je werkzaam bent in de horeca, het toerisme of de evenementensector.


Juist in deze tijd is het belangrijk om je eigen loopbaan in handen te nemen. En te kijken naar welke mogelijkheden er voor jou zijn. Zit je op de juiste plek? Doe je de job die bij je past en waar je energie uit haalt? Welke vaardigheden kunt je binnen je huidige job nog verbeteren en op welke gebieden kun je nog sterker worden?

Deze actie maatregel van Stad Gent loopt van 1 oktober tot 31 december 2020, dus wacht niet te lang met het aanvragen van je gratis kennismakingsgesprek.


Verder hoef jij niets te doen of te betalen, want ik regel de aanvraag van de subsidie voor je. Meer informatie vind je op:

https://stad.gent/nl/werken-ondernemen/nieuws-evenementen/tijdelijk-werkloos-door-corona-volg-gratis-loopbaanbegeleiding


Interesse? neem contact met me op voor vragen of een afspraak.

Ontvang je graag de nieuwsbrief?


Geef dan je naam en email adres aan ons door. Zo ontvang je maandelijks inspirerende teksten, (reis)ervaringen, aanbiedingen en blijf je op de hoogte van het aanbod van Inside Nature.Of volg/like de facebookpagina van Inside Nature.

 
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren