Nieuwsbrief juni 2020

Nieuwsbrief juni 2020

In the wilderness my soul strums to the rhythm of pure bliss. Angie Weiland-Crosby


Lieve mensen,

Na weken van afzondering stappen we weer langzaam de wereld in, gaan weer meer buitenshuis werken en kunnen weer meer verschillende mensen ontmoeten. 

Veel mensen zochten de afgelopen weken vaker de natuur op en vonden rust, energie, troost, gezondheid en inzichten tussen de bomen, velden, vogels en dieren. 

Ik hoop dan ook van harte dat we deze hernieuwde verbinding met de natuur weten te behouden en verdiepen ook of juist in de drukte van alledag. 


Na een succesvol online webinar op 1 juni, veel enthousiaste reacties en prachtige inzichten van deelnemers na aanleiding van de natuurcoaching oefeningen en individuele wandelingen in eigen buurt, organiseer ik ook weer een eerste echte live wandeling in de natuur. 


Kon je niet bij het online webinar aanwezig zijn, maar ontvang je wel graag de opname en de begeleidende oefeningen? Schrijf je dan als nog in voor het webinar en ik stuur je de replay en audio oefeningen per mail.  


Midzomer wandeling met kampvuur op 19 juni


Heb je behoefte om te herbronnen in de natuur, de stilte in jezelf te ervaren, oude patronen los te laten en de transformerende kracht van het vuur te ervaren?

Kom dan mee en we vieren samen het begin van de zomer!


We wandelen in stilte en ik nodig je uit om je nog meer te verbinden met de natuur om je heen en met jezelf door middel van verschillende (natuurcoachings) oefeningen.


Snel inschrijven is noodzakelijk want de plaatsen zijn beperkt (maximaal 10). Schrijf je hier in.


Kosten: 15 euro p.p. 

Tijd 19:45 uur tot 22:00 uur

Locatie: Makegemse bossen. Vertrekplaats: de parking aan de Bosstraat 1, Merelbeke


Vanzelfsprekend houden we ons aan de corona maatregelen: 

  • Als je ziek bent blijf je natuurlijk best thuis
  • Tijdens de wandeling en gedurende de oefeningen en kringmomenten blijven we 1,5 meter uit elkaar
  • Wie dat wenst voorziet zich een mondmasker maar dit is niet verplicht. 
  • Het hele event vindt plaats in de buitenlucht. 

Heb je een specifieke vraag of thema dat je bezighoudt, dan kun je natuurlijk ook bij me terecht voor een individueel online of live coachingstraject.

 

Of boek een gratis individueel kennismakingsgesprek. 


Individuele natuurcoaching en loopbaanbegeleiding 


Heb je behoefte aan een mooie wandeling in de natuur met een persoonlijk gesprek en begeleiding op maat? reflectie op wat de afgelopen weken jou gebracht hebben en/of inzichten over welke concrete nieuwe stappen je nu wil gaan zetten. En welke zaken je echt wil loslaten of veranderen in je leven, privé en/of werk? 

Is het hoog tijd om een andere richting in te slaan of verlang je naar meer evenwicht tussen werk en privé? 

Inside Nature opent haar 'deuren' weer voor persoonlijke 1 op 1 coaching in de natuur! In overeenstemming met de richtlijnen van de veiligheidsraad en social distancing. 


Regio Merelbeke, Gent, Zwalm, Zottegem, Oosterzele. 

Word je liever begeleid vanaf je eigen plek (in je tuin of natuur in je buurt) dan kan dat via een online/ telefonisch natuurcoaching. 


Online en live loopbaanbegeleiding in de natuur is mogelijk met voordelige VDAB loopbaancheques. (10 euro per uur) Let op: ook voor zelfstandigen en tijdelijk economisch werklozen.


Neem contact met me op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!


Corona optie op je droomreis naar de woestijn


Hoewel het nog niet zeker is of en wanneer we kunnen en mogen reizen naar Egypte dit jaar, dromen en hopen we natuurlijk wel dat onze prachtige reizen in het najaar en winter door kunnen gaan. 

Omdat we begrijpen dat niemand in deze tijd al iets kan of wil vastleggen bieden we voor al onze reizen de gratis en vrijblijvende Corona optie aan. 

Laat het ons weten als je interesse hebt om mee te gaan op een van onze magische woestijnreizen Zo krijgen wij al een beeld of onze reizen door kunnen gaan, op het moment dat de corona maatregelen worden opgeheven. En we houden je daarbij als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen. 


Hieronder de data voor natuurbelevings reizen naar de woestijn van Egypte: 


10 daagse woestijnreis: Als bedoeïenen in de woestijn van 12 t/m 21 november 2020. 


Voor wie een bijzondere kerst onder de sterren wil beleven hebben we een 8 daagse groepsreis, ook geschikt voor gezinnen met kinderen: Stille nacht onder de sterren van 21 t/m 28 december 2020. Natuurlijk kun je deze reis ook nog verlengen en aanpassen naar je eigen wensen. 


Van 21 t/m 30 november is er de bijzondere 10 daagse reis: De woestijn als coach in samenwerking met Ilse Geusens van Shizendo Natuurcoaching en het reisbureau Starling reizen uit Gent. 


Waarom coaching  IN DE NATUUR? 


Nog los van het feit dat het in deze tijd ‘veiliger’ is om in de buitenlucht af te spreken, omdat de kans op besmetting en verspreiding van het/een virus aanzienlijk kleiner is, heeft het coachen in de natuur nog veel meer extra voordelen. Zo kan het buiten in de natuur zijn en je verbinden met het ritme van de natuur je helpen om weer verbinding te maken met je eigen innerlijke natuur. Daarbij heeft het buiten in de natuur zijn een enorm positief effect op je gezondheid en algemeen welbevinden. Zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek o.a. dat de hoeveelheid stresshormoon in ons lichaam direct daalt, we meer zuurstof opnemen, alerter zijn, creatiever kunnen denken en efficiënter werken,als we tijd buiten in de natuur doorbrengen. Ook geeft het in de natuur zijn je weerstand een enorme boost. Dit zijn maar enkele van de vele positieve effecten die het buiten in de natuur zijn heeft op ons heeft, maar je ervaart het natuurlijk best zelf...

Tijdens de natuurcoaching richten we ons ook op de psychische en emotionele effecten van de natuur op onze gezondheid. Zo gebruik ik elementen uit de natuur (een steen, boom, blad) als symbool om dilemma’s en gevoelens zichtbaar te maken. Die natuurlijke elementen helpen om op een andere manier naar een vraagstuk te kijken en zo tot inzichten te komen. Ik betrek de natuur dus echt in de behandeling. Vandaar dat ik er de voorkeur aan geef om (een gedeelte van) de (loopbaan)coaching buiten in de natuur te doen. 

Behalve van alles wat de natuur ons biedt, maak ik ook gebruik van systeemopstellingen, visualisaties en creatieve werkvormen. Al naar gelang de behoefte. 

Ik begeleid je graag op ‘een down to earth’-manier om trouw te zijn aan jezelf, meer balans te vinden en in je authentieke kracht te staan. Zo kun je beter keuzes maken vanuit respect voor je eigen waarden en een zinvolle bijdrage leveren aan de organisatie waarbinnen je werkt, je gezin en/of je eigen onderneming.


Warme groeten, 

Usha Charlot Henning


Delen is fijn!  

Super fijn als je deze nieuwsbrief via mail wil delen met mensen die ook mogelijks geïnteresseerd zijn en/of ze uitnodigt om zich aan te melden voor deze nieuwsbrief via mijn website.

 

Volg/Like me ook via Facebook 


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in mijn adressenbestand staat en hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van mijn activiteiten en/of je hebt ingeschreven via de website van Inside Nature.

Mocht je geen interesse (meer) hebben in deze nieuwsbrief, of is deze foutief verzonden, laat het me dan zeker weten: 


Uitschrijven 

Ontvang je graag de nieuwsbrief?


Geef dan je naam en email adres aan ons door. Zo ontvang je maandelijks inspirerende teksten, (reis)ervaringen, aanbiedingen en blijf je op de hoogte van het aanbod van Inside Nature.Of volg/like de facebookpagina van Inside Nature.