Nieuwsbrief mei 2020

Nieuwsbrief mei 2020

Not all storms come to disrupt your life, some come to clear your path. 


Lieve mensen,

Hoe gaat het met jullie? Hoe hebben jullie de afgelopen weken ervaren? Heb je tijd en ruimte kunnen ervaren om eens stil te staan en je te bezinnen over je leven, dromen en werksituatie? Of was het juist heel hectisch en zwaar en heb je nu vooral behoefte aan rust en tijd voor jezelf? Leef en werk jij vanuit je eigen natuurlijke ritme? Welke inzichten neem jij mee uit deze wonderlijke tijd?


Zelf stond ik te trappelen om na een regenachtige winter, waarin ik veel voorbereidend werk achter mijn computer heb gedaan voor Inside Nature, te gaan genieten van de lentezon en met jullie de natuur in te gaan voor coachings. Het genieten van de lentezon is zeker gelukt, maar samen de natuur in gaan was opeens niet mogelijk vanwege de corona maatregelen. En hoewel dit eerst wel wat frustratie, weerstand en (financiële) angst opriep, kan ik ook dankbaarheid ervaren. Dankbaarheid voor de gezondheid van mezelf en mijn dierbaren en ook dankbaarheid voor hoe de situatie me nog dichter heeft gebracht bij mijn vertrouwen en dat ik (nood gedwongen) meer tijd heb genomen om mijn ondernemers ideeën wortel te laten schieten en hierdoor voel dat ik des te krachtiger sta.

 

Ook heb ik mijn verbinding met de natuur nog meer kunnen verdiepen, door elke dag te gaan wandelen. Dit heeft me heel veel goed gedaan, want het contact met de natuur helpt mij enorm om rust te ervaren en meer verbinding en inzicht te krijgen in mijn eigen natuur en natuurlijk ritme. Daarbij kwamen er vanuit mijn staat van overgave en vertrouwen ook onverwacht mooie dingen op mijn ondernemerspad. Zo werd ik geïnterviewd over mijn ervaringen in de woestijn door het Still magazine (reportage komt begin juni uit en tegen die tijd zal ik jullie zeker een link sturen)

Ik oefende met collega coaches rond nieuwe natuurcoaching oefeningen en begeleidde mijn eerste online natuur coachingssessies. Iets waar ik anders misschien nooit mee gestart was, maar waarin ik zelf verrast werd over hoe goed en mooi dit werkt. 


Ook kwam ik op het idee om een GRATIS online kennismakingswebinar rondom natuurbeleving en natuurcoaching te organiseren. Iedereen is welkom! Het is zowel interessant voor mensen die mij en mijn manier van werken al kennen, als voor mensen voor wie dit nog nieuw is. En ook ideaal voor diegene die wat verder weg wonen. 


Gratis Inside Nature webinar en wandeling


Aangezien we tijdens deze corona tijden niet live als groep de natuur in kunnen trekken tijdens een wandeling en ik wel graag in contact blijf en uitwissel over de schoonheid, kracht, rust, gezondheid en inzichten die de natuur ons biedt, doe ik vol enthousiasme het volgende voorstel:


Op pinkstermaandag 1 juni om 10.00 uur ontmoeten we elkaar in een groep online.

Ik stuur je persoonlijk de zoomlink door zodra je je aanmeldt op de website.

Tijdens dit webinar (van maximaal 1 uur) maken we kort kennis met elkaar en zal ik wat uitleg geven over natuurcoaching en Inside Nature. Daarbij geef ik je een mooie opdracht, thema of vraag mee waarmee je vervolgens in stilte en in je eigen ritme de natuur intrekt voor een natuur- belevingswandeling.


Vervolgens ontmoeten we elkaar weer online om 17.00 uur om over onze ervaringen uit te wisselen.

En/of kun je je ervaringen en foto's delen via de facebookpagina van Inside nature.

Zo gaan we toch een beetje samen op pad en haal jij uit je wandeling in de natuur nog meer waarde, inzichten, verdieping en verstilling.


Het webinar en de wandeling zijn gratis en vrijblijvend en voor iedereen toegankelijk! Meld je hier aan!

Ken je mensen die ook mogelijks interesse hebben? Voel je vrij om ze uit te nodigen.

 

Heb je een specifieke vraag of thema dat je bezighoudt, dan kun je natuurlijk ook bij me terecht voor een individueel online of live coachingstraject. Of boek een gratis individueel kennismakingsgesprek. 

 

Individuele natuurcoaching en loopbaanbegeleiding (online of live)


Heb je behoefte aan een mooie wandeling in de natuur met een persoonlijk gesprek? Reflectie op wat de afgelopen weken jou gebracht hebben en/of inzichten over welke concrete nieuwe stappen je nu wil gaan zetten. En welke zaken je echt wil loslaten of veranderen in je leven, privé en/of werk? 

Is het hoog tijd om een andere richting in te slaan of verlang je naar meer evenwicht tussen werk en privé? 


Inside Nature opent haar 'deuren' weer voor persoonlijke 1 op 1 coaching in de natuur! In overeenstemming met de richtlijnen van de veiligheidsraad en social distancing. Regio Merelbeke, Gent, Zwalm, Zottegem, Oosterzele. 


Wordt je liever begeleid vanaf je eigen plek (in je tuin of natuur in je buurt) dan kan dat via een online/ telefonisch natuurcoaching. 


Online en live loopbaanbegeleiding is mogelijk met voordelige VDAB loopbaancheques. Let op: ook voor zelfstandigen en tijdelijk economisch werklozen.


Neem contact met me op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!Waarom coaching  IN DE NATUUR? 


Los van het feit dat het in deze tijd ook 'veiliger' is om buiten af te spreken, kan het buiten in de natuur zijn en je verbinden met het ritme van de natuur je helpen om weer verbinding te maken met je eigen innerlijke natuur.

Daarbij heeft het buiten in de natuur zijn een enorm positief effect op je gezondheid en algemeen welbevinden. Tijdens de natuurcoaching gebruik ik elementen uit de natuur (een steen, boom, blad) als symbool om dilemma’s en gevoelens zichtbaar te maken. Die natuurlijke elementen helpen om op een andere manier naar een vraagstuk te kijken en zo tot inzichten te komen. Ik betrek de natuur dus echt in de behandeling. Vandaar dat ik er de voorkeur aan geef om (een gedeelte van) de (loopbaan) coaching buiten in de natuur te doen. 

Behalve van alles wat de natuur ons biedt, maak ik ook gebruik van systeemopstellingen, visualisaties en creatieve werkvormen. Al naar gelang de behoefte. 

Ik begeleid je graag op ‘een down to earth’-manier om trouw te zijn aan jezelf, meer balans te vinden en in je authentieke kracht te staan. Zo kun je beter keuzes maken vanuit respect voor je eigen waarden en een zinvolle bijdrage leveren aan de organisatie waarbinnen je werkt, je gezin en/of je eigen onderneming.


Dromen van warm zand en een magische sterrenhemel


De toekomst is nooit te voorspellen, nu al zeker niet, maar niets weerhoud ons ervan om al te dromen van mooie reizen, vakanties en woestijnervaringen. 

Laat het ons weten als je interesse hebt om mee te gaan op een van onze magische woestijnreizen en neem geheel vrijblijvend en kosteloos een optie. Zo krijgen wij al een beeld of onze reizen door kunnen gaan, op het moment dat de corona maatregelen worden opgeheven. En we houden je daarbij als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen. 


Natuurbelevings reizen naar de woestijn van Egypte: 

10 daagse woestijnreis: Als bedoeïenen in de woestijn van 12 t/m 21 november 2020. 


Voor wie een bijzondere kerst onder de sterren wil beleven hebben we een 8 daagse groepsreis, ook geschikt voor gezinnen met kinderen: Stille nacht onder de sterren van 21 t/m 28 december 2020. Natuurlijk kun je deze reis ook nog verlengen en aanpassen naar je eigen wensen. 


Van 21 t/m 30 november is er de bijzondere 10 daagse reis: De woestijn als coach in samenwerking met Ilse Geusens van Shizendo Natuurcoaching en het reisbureau Starling reizen uit Gent. 


Warme groeten, 

Usha Charlot Henning


Delen is fijn!  

Super fijn als je deze nieuwsbrief via mail wil delen met mensen die ook mogelijks geïnteresseerd zijn en/of ze uitnodigt om zich aan te melden voor deze nieuwsbrief via mijn website. 


Volg me ook via Facebook 


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in mijn adressenbestand staat en hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van mijn activiteiten en/of je hebt ingeschreven via de website van Inside Nature of omdat je je al eens eerder voor mijn nieuwsbrieven hebt ingeschreven onder de naam van Zisisit: reizen naar de woestijn van Egypte en/of Praktijk Usha. 

Mocht je geen interesse (meer) hebben in deze nieuwsbrief, of is deze foutief verzonden, laat het me dan zeker weten: 


Uitschrijven 

Ontvang je graag de nieuwsbrief?


Geef dan je naam en email adres aan ons door. Zo ontvang je maandelijks inspirerende teksten, (reis)ervaringen, aanbiedingen en blijf je op de hoogte van het aanbod van Inside Nature.Of volg/like de facebookpagina van Inside Nature.