Nieuwsbrief februari 2020

Nieuwsbrief februari 2020

There is no WIFI in the forest or desert, but I promise, you will find a better connection


Lieve mensen,

De afgelopen maand stond voor Inside Nature in het teken van verbinding en nieuwe samenwerkingen.

Verbinding is een van de kernwaarden van Inside Nature. Verbinding met de natuur, met jezelf, met de mensen om je heen en met andere landen en culturen. Verbinding maken met je dromen, je kwaliteiten en met je uitdagingen. Als er verbinding is kan de energie gaan stromen, is er beweging, leven en plezier. Ook in de natuur komt de kracht van verbindingen naar voren. Zo zijn alle organismen met elkaar verbonden via ingenieuze netwerken die elkaar voeden en in balans houden en waar ook wij deel vanuit maken. Ik ben erg overtuigd van de kracht en meerwaarde van vruchtbare samenwerking en ben dan ook erg blij om een aantal mooie nieuwe initiatieven met jullie te kunnen delen via deze nieuwsbrief. 


Verbindende natuur reizen


Zoals veel van jullie al weten en hebben kunnen ervaren zijn onze woestijnreizen alleen mogelijk door de samenwerking en verbinding tussen twee culturen. We nemen jullie graag mee naar ons tweede thuisland Egypte, waar we met veel liefde samenwerken met een professioneel team bedoeïenen en de lokale bevolking uit de Bahariya oase. Op onze website lees je hier meer over


Van 21 t/m 30 november 2020 bieden we een hele bijzondere 10 daagse belevingsreis aan:

De woestijn als coach in samenwerking met Ilse Geusens van Shizendo Natuurcoaching en het reisbureau Starling reizen uit Gent. 


Volg het ritme van de woestijn en maakt verbinding met de puurheid van de natuur, die je als vanzelf terug brengt bij jou essentie! Geniet, ervaar en beleef! Lees meerVerder hebben we nog 2 prachtige groepsreizen op het programma staan: 


12 t/m 21 november 2020: Als bedoeïenen in de woestijn. 

Een 10 daagse groepsreis die voor iedereen toegankelijk is. Boek voor 1 juni en krijg 100 euro korting op deze reis.


Wil je echt proeven van het woestijnleven? Kom dan mee op deze reis en geniet van de prachtige magische landschappen, slaap onder de sterren en wordt je meegenomen in de tradities van de bedoeïenen, het volk dat al eeuwen in de Sahara leeft. Lees meer


***

21 t/m 28 december 2020: Stille nacht onder de sterren

8 daagse groepsreis, ook geschikt voor gezinnen met kinderen. 


Wat dacht je van een kerst vakantie om nooit te vergeten? Zing 'stille nacht, heilige nacht' onder een prachtige sterrenhemel met haar duizenden sterren. En geniet van de uitgestrektheid en stilte van de magische woestijn. We garanderen een 'witte kerst', niet vanwege sneeuw, maar… lees verderLoopbaancoaching tegen voordelig tarief!


Inside Nature is aangesloten bij het door de VDAD erkende loopbaancentrum Dialogisch. Vanaf 1 februari 2020 kun je voor loopbaanbegeleiding (in de bossen en natuurgebieden van België) ook met loopbaancheques van de VDAB terecht bij Inside Nature.

 

Je betaald maar 10 euro voor 1 uur loopbaanbegeleiding als je betaald met VDAB loopbaancheques: 

Iedere werknemer of zelfstandige met een loopbaan van minimaal 7 jaar heeft recht op 7 uur loopbaanbegeleiding via de VDAB loopbaancheques. De investering voor deze loopbaancheques bedraagt € 40,00 per cheque. Voor de eerste cheque ontvang je 4 uur loopbaanbegeleiding, voor de tweede cheque 3 uur. Vraag je loopbaancheques nu aan via https://www.vdab.be/mijnloopbaan


Waarom loopbaancoaching? 


Wil je meer helderheid over de volgende stap in je loopbaan? Heb jij het soms lastig om de juiste balans tussen werk en privé te vinden? Twijfel je eraan of je wel de job doet die bij je past? Heb je het zo druk dat je het gevoel hebt jezelf voorbij te lopen? Of kom je steeds in dezelfde lastige situaties terecht privé of op je werk? Wil je meer zicht op jouw kwaliteiten, valkuilen en missie?

Als loopbaanbegeleider én natuurcoach help ik je in contact te komen met jouw eigen natuur. Je (her)ontdekt je talenten, versterkt je zelfvertrouwen en krijgt voedende inzichten. Je leert jezelf beter kennen, ervaart meer rust en kan beter voelen wat echt bij jou past. Daardoor kun je de juiste acties ondernemen en ontstaan er positieve veranderingen in je loopbaan. Zo ervaar je meer balans in je leven en meer tijd, rust en energie om de dingen te doen die je graag doet. 


Waarom (loopbaan) coaching  IN DE NATUUR?

 

We hebben drukke levens, er wordt veel van ons verwacht en we verwachten ook veel van onszelf. Vaak ben je zo druk bezig dat je de verbinding met jezelf en de natuur om je heen helemaal kwijt raakt.  Het ritme van de natuur ons kan helpen om weer verbinding te maken met onze eigen innerlijke natuur. Daarbij heeft het buiten in de natuur zijn een enorm positief effect op onze gezondheid en algemeen welbevinden. Tijdens de natuurcoaching gebruik ik elementen uit de natuur (een steen, boom, blad) als symbool om dilemma’s en gevoelens zichtbaar te maken. Die natuurlijke elementen helpen om op een andere manier naar een vraagstuk te kijken en zo tot inzichten te komen. Ik betrek de natuur dus echt in de behandeling. Vandaar dat ik er de voorkeur aan geef om (een gedeelte van) de loopbaanbegeleiding buiten in de natuur te doen. 

Behalve van alles wat de natuur ons biedt, maak ik ook gebruik van systeemopstellingen, visualisaties en creatieve werkvormen. Al naar gelang de behoefte. 

Ik begeleid je graag op ‘een down to earth’-manier om trouw te zijn aan jezelf, meer balans te vinden en in je authentieke kracht te staan. Zo kun je beter keuzes maken vanuit respect voor je eigen waarden en een zinvolle bijdrage leveren aan de organisatie waarbinnen je werkt, je gezin en/of je eigen onderneming.

Twijfel je of dit iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Meer weten? 

Op mijn website vind je meer informatie over mijn aanbod persoonlijke coaching in de natuur en loopbaanbegeleiding, teamcoaching en natuurbelevings reizen naar de woestijn van Egypte. Je kunt ook op elk moment een aanvraag doen voor een reis op maat.


Neem contact met me op als je vragen hebt of voor het maken van een afspraak! 


Warme groeten, 

Usha Charlot Henning


Delen is fijn!  

Super fijn als je deze nieuwsbrief via mail wil delen met mensen die ook mogelijks geïnteresseerd zijn en/of ze uitnodigt om zich aan te melden voor deze nieuwsbrief via mijn website. 

Volg me ook via Facebook en vergeet niet de pagina te liken en te delen met vrienden. (dat doe je zo: Ga naar de pagina van Inside Nature, kies in het menu: community, klik op vrienden uitnodigen, klik op: alles selecteren en dan op uitnodigen!) Bedankt! 


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in mijn adressenbestand staat en hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van mijn activiteiten en/of je hebt ingeschreven via de website van Inside Nature of omdat je je al eens eerder voor mijn nieuwsbrieven hebt ingeschreven onder de naam van Zisisit: reizen naar de woestijn van Egypte en/of Praktijk Usha. 


Mocht je geen interesse (meer) hebben in deze nieuwsbrief, of is deze foutief verzonden, laat het me dan zeker weten: 

Uitschrijven