Nieuwsbrief januari 2020

Nieuwsbrief januari 2020

Lieve mensen,

Ten eerste een heel gelukkig nieuwjaar gewenst! Ik wens je toe dat dit jaar vol zal zijn van liefde, vertrouwen, overvloed, vervulde wensen, avonturen en natuur.


Sommige van jullie kennen en volgen mij al jaren, zijn al eens mee geweest op een van onze unieke woestijn reizen naar Egypte, of kennen mij als natuurgeneeskundig therapeut in Nederland. Andere van jullie hebben zich pas recent aangemeld op mijn nieuwsbrief en willen graag op de hoogte blijven van mijn activiteiten als natuurcoach in België. Voor iedereen: Bedankt voor je interesse en ik hoop je in 2020 (weer) te ontmoeten en inspireren! 


Na jaren van werken en ervaring opdoen in loondienst, blijft het zelfstandig ondernemerschap lonken, genoeg kriebelende nieuwe ideeën die ik in de wereld wil zetten en na een herfst en winter van bezinning en werken achter de schermen krijgen mijn missie en nieuwe bedrijf: Inside Nature steeds meer vorm en dat wil ik vieren!


Daarom deze eerste Inside Nature nieuwsbrief en ik deel met liefde mooie natuurlijke cadeautjes uit!!

Op mijn nieuwe website vind je meer informatie over mijn aanbod persoonlijke coaching in de natuur en loopbaanbegeleiding, teamcoaching en natuurbelevings reizen naar de woestijn van Egypte.


Zoals de naam Inside Nature het ook al zegt, in alle trajecten staat voor mij de natuur centraal. Omdat het ritme van de natuur ons kan helpen om weer en meer verbinding te maken met onze eigen innerlijke natuur.  Met mijn aanbod wil ik je graag begeleiden om verbinding te maken met jezelf en om weer/meer rust en balans te vinden en zo gezond en vol vertrouwen in het leven te staan.Natuurlijke cadeautjes! 


  • Ik deel met liefde 3 keer 1 GRATIS persoonlijke natuurcoaching sessie uit!  (elk ter waarde van 75 euro)


Dus als je eens wil ervaren wat natuurcoaching inhoudt is dit je kans!  Zit je met een persoonlijke/loopbaan/relatie of levensvraag waar je meer inzichten over wil krijgen? Wil je meer zicht op jouw kwaliteiten of juist wat je tegenhoudt om stappen te zetten in je leven? Meer verbinding maken en vertrouwen op je intuïtie? Zou je wel eens een familie/systeemopstelling in de natuur willen doen? Of juist je creativiteit aanwakkeren? Ik begeleid je graag in een van de natuurgebieden of bossen van Oost Vlaanderen. 


  • Daarbij krijgt je 300 euro korting op een natuur belevingsreis naar de woestijn van Egypte als je minimaal 5 anderen mensen meeneemt en een unieke woestijnreis op maat bij ons boekt! Dus neem je familie, collega’s en/of vrienden mee op avontuur en stel je eigen droomreis samen en ervaar hoe de puurheid van de woestijn en het bedoeïenen leven je als vanzelf helemaal terug bij jezelf brengt en hoeveel plezier dit geeft. 


Laat me via mail of facebook weten welk cadeautje jij graag ontvangt! Je kunt op elk moment een aanvraag doen voor een reis op maat naar de woestijn van Egypte. 

Van 12 t/m 21 november 2020 bieden we een prachtige groepsreis aan:

Als bedoeïenen in de woestijn. Laat je het weten als je interesse hebt? 
Mooie samenwerkingen:


Inside Nature is sinds deze week aangesloten bij het mooie door de VDAD erkende loopbaancentrum Dialogisch.van Petra Peltenburg.  Dus vanaf 1 februari 2020 kun je voor loopbaanbegeleiding (in de natuur) ook met loopbaancheques van de VDAB terecht bij Inside Nature. 


Er zijn plannen om in samenwerking met natuurcoach Ilse Geusens van Shizendo een hele bijzondere woestijnreis aan te bieden. Hierover later meer informatie.


En Vera Henning heeft weer een prachtig nieuw filmpje gemaakt met sfeerbeelden van de woestijn. Inside Nature, A journey between heaven and earth.


Delen is fijn!  

Super fijn als je deze nieuwsbrief via mail wil delen met mensen die ook mogelijks geïnteresseerd zijn en/of ze uitnodigt om zich aan te melden voor deze nieuwsbrief via mijn website. 


Volg me ook via Facebook en vergeet niet de pagina te liken en te delen met vrienden. 


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in mijn adressenbestand staat en hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van mijn activiteiten en/of je hebt ingeschreven via de website van Inside Nature of omdat je je al eens eerder voor mijn nieuwsbrieven hebt ingeschreven onder de naam van Zisisit: reizen naar de woestijn van Egypte en/of Praktijk Usha.

 

Mocht je geen interesse (meer) hebben in deze nieuwsbrief, of is deze foutief verzonden laat het me dan zeker weten: Uitschrijven