Nieuwsbrief maart 2020

Nieuwsbrief maart 2020

Healing is learning to trust life. Jeanne Achterberg


Lieve mensen,

De tijd vliegt, het is alweer een maand verder sinds de laatste nieuwsbrief. Ondertussen heb ik een week in bed gelegen met griep (nee... geen Corona virus)  En zo kunnen oefenen in overgave en loslaten.. Om vervolgens ook weer extra te genieten van de mooie wereld waar we in leven, de natuur, m’n zalige kindjes en ervaren hoe het universum goed voor ons zorgt door op de juiste tijd de juiste mensen en situaties op je pad te brengen. Het gaat misschien niet altijd zoals we dat willen en bedacht hebben, maar als we vol vertrouwen in het leven staan, kunnen we de kadootjes die het leven ons geeft ook echt ontvangen. Vanuit dit gevoel van dankbaarheid, vertrouwen en overgave werd ik geïnspireerd tot het schrijven mijn eerste Inside Nature blog: Een leven vol vertrouwen, Ik ben benieuwd naar jullie reacties! 


Ik realiseerde me laatst weer eens dat de momenten dat ik me gelukkig en dankbaar voel in het leven, zo weinig te maken hebben met wat ik precies doe of heb, maar zo sterk samenhangen met in hoeverre ik durf te vertrouwen en me over durf te geven aan het leven zelf. Het ‘ontstaat’ als ik al het 'moeten en willen' loslaat,........ Lees verder…...

..…….Het is misschien ook wel juist om deze staat van overgave en vertrouwen te ervaren dat ik verliefd ben geworden op het woestijn leven in Egypte…. 
Woestijn dromen


Tijdens deze regenachtige en koude dagen, de hectiek van het dagelijkse leven, werken, het halen en brengen van kindjes naar school en hobby's, dwalen bij ons thuis de gedachten regelmatig af naar ons tweede thuisland en de woestijn van Egypte. Alhoewel reizen niet zo evident is met alle richtlijnen rondom het Coronavirus en moeder natuur haar kracht ook laat zien in Egypte met (zand)stormen en regen de afgelopen dagen, koesteren we onze herinneringen en verlangens naar de stilte en rust van de woestijn, de zon op ons gezicht, de nachten onder de sterren bij het kampvuur, en fantaseren we over hoe groot onze (baby)kamelen nu al niet zijn. En soms maken we ons eigen woestijn feestje in de woonkamer waarbij Ahmad op de trommel speelt met Amir en Sara en ik al zingend door de woonkamer dansen…  Natuurreizen naar de woestijn


De eerste aanmeldingen voor de 10 daagse woestijnreis: Als bedoeïenen in de woestijn van 12 t/m 21 november 2020 zijn binnen. Heb je interesse om mee te gaan, laat het ons dan zeker zo snel mogelijk weten, want pas zodra we zeker weten dat de reis door kan gaan, kan iedereen zijn (voordelige) vliegtickets gaan boeken. Daarbij krijg je als je voor 1  juni boekt 100 euro korting op deze reis.


Voor wie een bijzondere kerst onder de sterren wil beleven hebben we een 8 daagse groepsreis, ook geschikt voor gezinnen met kinderen: Stille nacht onder de sterren van 21 t/m 28 december 2020. Natuurlijk kun je deze reis ook nog verlengen en aanpassen naar je eigen wensen. 


Van 21 t/m 30 november is er de bijzondere 10 daagse reis: De woestijn als coach in samenwerking met Ilse Geusens van Shizendo Natuurcoaching en het reisbureau Starling reizen uit Gent. 
Loopbaancoaching tegen voordelig tarief!


Inside Nature is aangesloten bij het door de VDAD erkende loopbaancentrum Dialogisch. Zodoende kun je voor loopbaanbegeleiding ook met loopbaancheques van de VDAB terecht bij Inside Nature.

 

Je betaald maar 10 euro voor 1 uur loopbaanbegeleiding als je betaald met VDAB loopbaancheques: 

Iedere werknemer of zelfstandige met een loopbaan van minimaal 7 jaar heeft recht op 7 uur loopbaanbegeleiding via de VDAB loopbaancheques. De investering voor deze loopbaancheques bedraagt € 40,00 per cheque. Voor de eerste cheque ontvang je 4 uur loopbaanbegeleiding, voor de tweede cheque 3 uur. Vraag je loopbaancheques nu aan via https://www.vdab.be/mijnloopbaan


Waarom loopbaancoaching? 


Wil je meer helderheid over de volgende stap in je loopbaan? Heb jij het soms lastig om de juiste balans tussen werk en privé te vinden? Twijfel je eraan of je wel de job doet die bij je past? Heb je het zo druk dat je het gevoel hebt jezelf voorbij te lopen? Of kom je steeds in dezelfde lastige situaties terecht privé of op je werk? Wil je meer zicht op jouw kwaliteiten, valkuilen en missie?

Als loopbaanbegeleider én natuurcoach help ik je in contact te komen met jouw eigen natuur. Je (her)ontdekt je talenten, versterkt je zelfvertrouwen en krijgt voedende inzichten. Je leert jezelf beter kennen, ervaart meer rust en kan beter voelen wat echt bij jou past. Daardoor kun je de juiste acties ondernemen en ontstaan er positieve veranderingen in je loopbaan. Zo ervaar je meer balans in je leven en meer tijd, rust en energie om de dingen te doen die je graag doet. 


Waarom coaching  IN DE NATUUR? 


We hebben drukke levens, er wordt veel van ons verwacht en we verwachten ook veel van onszelf. Vaak ben je zo druk bezig dat je de verbinding met jezelf en de natuur om je heen helemaal kwijt raakt.  Het ritme van de natuur ons kan helpen om weer verbinding te maken met onze eigen innerlijke natuur. Daarbij heeft het buiten in de natuur zijn een enorm positief effect op onze gezondheid en algemeen welbevinden. Tijdens de natuurcoaching gebruik ik elementen uit de natuur (een steen, boom, blad) als symbool om dilemma’s en gevoelens zichtbaar te maken. Die natuurlijke elementen helpen om op een andere manier naar een vraagstuk te kijken en zo tot inzichten te komen. Ik betrek de natuur dus echt in de behandeling. Vandaar dat ik er de voorkeur aan geef om (een gedeelte van) de (loopbaan) coaching buiten in de natuur te doen. 

Behalve van alles wat de natuur ons biedt, maak ik ook gebruik van systeemopstellingen, visualisaties en creatieve werkvormen. Al naar gelang de behoefte. 


Ik begeleid je graag op ‘een down to earth’-manier om trouw te zijn aan jezelf, meer balans te vinden en in je authentieke kracht te staan. Zo kun je beter keuzes maken vanuit respect voor je eigen waarden en een zinvolle bijdrage leveren aan de organisatie waarbinnen je werkt, je gezin en/of je eigen onderneming.


Twijfel je of dit iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn praktijkruimte in gezondheidscentrum Mobilize te Munte/Merelbeke: Bosstraat 2 of in een bos of natuurgebied naar keuze regio Gent, Merelbeke, Oosterzele, Zottegem, Zwalm.


Meer weten? 


Op mijn website vind je meer informatie over mijn aanbod persoonlijke coaching in de natuur en loopbaanbegeleiding, teamcoaching en natuurbelevings reizen naar de woestijn van Egypte. Je kunt ook op elk moment een aanvraag doen voor een reis op maat.Neem contact met me op als je vragen hebt of voor het maken van een afspraak! 


Warme groeten, 

Usha Charlot Henning


Delen is fijn!  


Super fijn als je deze nieuwsbrief via mail wil delen met mensen die ook mogelijks geïnteresseerd zijn en/of ze uitnodigt om zich aan te melden voor deze nieuwsbrief via mijn website. 

Volg me ook via Facebook en vergeet niet de pagina te liken en te delen met vrienden. (dat doe je zo: Ga naar de pagina van Inside Nature, kies in het menu: community, klik op vrienden uitnodigen, klik op: alles selecteren en dan op uitnodigen!) Bedankt! 


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in mijn adressenbestand staat en hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van mijn activiteiten en/of je hebt ingeschreven via de website van Inside Nature of omdat je je al eens eerder voor mijn nieuwsbrieven hebt ingeschreven onder de naam van Zisisit: reizen naar de woestijn van Egypte en/of Praktijk Usha. 


Mocht je geen interesse (meer) hebben in deze nieuwsbrief, of is deze foutief verzonden, laat het me dan zeker weten: 

Uitschrijven

Ontvang je graag de nieuwsbrief?


Geef dan je naam en email adres aan ons door. Zo ontvang je maandelijks inspirerende teksten, (reis)ervaringen, aanbiedingen en blijf je op de hoogte van het aanbod van Inside Nature.Of volg/like de facebookpagina van Inside Nature.