Coaching en workshops

Everybody needs beauty als well as bread, places to play and pray,

where nature may heal and give strength to body and soul.

                                                                                                                                                               John Muir

Gratis 30 minuten kennismaking


Een mooie kans om elkaar een beetje te leren kennen.

Vertrouwen en vrijheid vind ik heel belangrijk in een coachingstraject.

Op deze manier kunnen we al eens kennis maken en kun je voelen of er een klik is.

Tijdens dit gesprek bespreken we kort welke vragen en thema's er bij jou leven op dit moment en laat ik je weten of en hoe ik je hierbij verder op weg kan helpen.

Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Ik reserveer hiervoor 30 minuten en we spreken elkaar online, via de telefoon of in de natuur.

Daarna beslis je of je met mij als therapeut of coach verder gaat.

Gratis kennismakingsgesprek met Usha Henning, Inside Nature

Coaching en workshops

natuurcoaching bij Inside Nature

Welke invloed heeft de natuur op jou? Ken jij je eigen innerlijke natuur en kwaliteiten? Voel jij je verbonden met het ritme van de natuur? Of wordt je in beslag genomen door je werk, je gedachten en je dagelijkse leven? 

Als we het ritme van de natuur niet meer kennen, raken we ook het ritme met onze eigen natuur kwijt. We hebben de natuur als het ware buiten onszelf gezet. Maar de mens ís natuur. Met alle natuurlijke processen en fases die daarin voorbij komen. Fases van groei, fases van rust, nieuw leven, loslaten en sterven. Ik vertrouw daarom ook op de eigen natuurlijke groei. Lees meer over coaching in de natuur

Heb jij het soms lastig om de juiste balans tussen werk en privé te vinden? Twijfel je eraan of je wel de job doet die bij je past? Kom je steeds in dezelfde situaties terecht op je werk en heb je hier last van? Wil je meer zicht op je eigen kwaliteiten? Vind je het moeilijk om te kiezen? Wil je meer zicht op jou kracht, valkuilen en/of missie?

Door coaching ontstaat meer zelfkennis, Je (her)ontdekt je talenten en bouwt aan je zelfvertrouwen. Zo kun je meer kansen grijpen en actie ondernemen waardoor er positieve veranderingen plaats kunnen vinden in je loopbaan. Ik begeleid je graag met je loopbaanvragen tot meer inzicht en we stellen een concreet plan op. Lees meer over loopbaanbegeleiding in de natuur

loopbaanbegeleiding in de natuur bij Inside Nature
natuur belevingswandelingen en bosbaden met Inside Nature

Tijdens deze stilte wandeling maken we verbinding met de natuur om ons heen, maar ook met onze eigen innerlijke natuur en ritme. Ik begeleid je hierin met verschillende (natuurcoachings) oefeningen. 

We laten ons inspireren door de kracht, schoonheid en wijsheid natuur en kijken naar thema’s als authenticiteit, in je kracht staan, je hart volgen en het ontdekken en volgen van je eigen natuurlijke ritme. 

Een moment voor jezelf om te herbronnen, tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. Lees meer over ons aanbod wandelingen en bosbaden

Beweging en dans is een prachtige manier om meer in verbinding te komen met onze natuur en om dat wat in ons leeft tot expressie te brengen. 


We willen je dan ook van harte uitnodigen om te komen dansen in de natuur: 

Te genieten van de enorme kracht en schoonheid van de natuur, een moment te nemen om te herbronnen, je zintuigen open te stellen en je te verbinden met de verschillende elementen. En vooral je te laten inspireren tot beweging en dans van binnenuit en in interactie met de natuur om je heen. 

We zullen jullie begeleiden met oefeningen uit o.a. de Authentic Movement, dans expressie, natuurbeleving en natuurcoaching. Lees meer over dans in de natuur

Dans in het bos met Inside Nature

Zin in een gezellige, inspirerende en verbindende dag met jouw team?

Eens even helemaal weg uit je normale werkomgeving kan ontzettend deugd doen. En je leert je collega's ook op een hele andere manier kennen.


Inside Nature biedt verschillende teambuildings formules aan in de natuur.


Lees meer over ons aanbod teamcoaching en teambuilding


Wil jij binnen je bedrijf zorg dragen voor je personeel en op een natuurlijke manier groeien?

Ik bied een vernieuwende, bewuste, gezonde en commerciële kijk op je onderneming. 

We kijken o.a. naar wat er nodig is om werknemers nog meer in hun (natuurlijke) kracht te laten komen, hun talenten en kwaliteiten in te zetten en zo efficiënter te werken en het beste uit de organisatie en de mensen naar boven te laten komen. Lees meer over ons aanbod teamcoaching en teambuilding 


Teamcoaching met Inside Nature
Online coaching met Inside Nature

Ik bied ook online (natuur) coaching en loopbaanbegeleiding aan. Ideaal als je niet in de buurt woont en je je niet te ver kan of wil verplaatsen,  Daarbij is dit een kans om je te laten begeleiden in je eigen omgeving, thuis, in je eigen tuin of in je favoriete plekje in de natuur.

 

Hoe ziet zo'n online coaching eruit?

We spreken een tijd af en ik neem contact met je op. Telefonisch, via Whatsapp of Skype en ik begeleid je zo op afstand met jouw vragen. Lees meer over online coaching

Ontvang je graag de nieuwsbrief?


Geef dan je naam en email adres aan ons door. Zo ontvang je maandelijks inspirerende teksten, (reis)ervaringen, aanbiedingen en blijf je op de hoogte van het aanbod van Inside Nature.Of volg/like de facebookpagina van Inside Nature.